16/03/2018
Komunikatë për media
15/03/2018
Reagim nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës ndaj deklaratave të zyrtarëve shtetëror lidhur me rastet që janë në procedurë e sipër në gjykata
07/03/2018
Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar, O’Connell viziton Këshillin Gjyqësor
01/03/2018
Komunikatë për media: Kryetarët e gjykatave raportojnë në KGJK
01/03/2018
REAGIM
Prishtinë, 1 mars 2018 – Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), reagon në shkrimet e portalit KOHAnet, të datës 26.02.2018 me titullin ‘’Lirohet i dyshimti për keqpërdorim të 32 mijë eurove’’. ... Read more
22/02/2018
Mbahet takimi i parë i Asamblesë së kryetarëve dhe gjyqtarëve mbikëqyrës
Mbahet takimi i parë i Asamblesë së kryetarëve dhe gjyqtarëve mbikëqyrës ... Read more
16/02/2018
KGjK nuk e miratoi kërkesën për dorëheqjen e z. Nikolla Kabašić, nga pozita e kryetarit të Gjykatës Themelore në Mitrovicë
01/02/2018
Komunikatë e përbashkët
29/01/2018
KGjK dhe GIZ “Reforma Ligjore dhe Administrative – Progresi dhe Planifikimi” mbajtën Punëtorinë Vjetore me Partner
18/01/2018
IDRIZI PRET NJË GRUP STUDENTËSH NGA VJENA