Urimi i Kryetarit të Gjykatës së Apelit z. Hasan Shala, më rastin e festes së Vitit të Ri
29/12/2017
Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës !

Me lejoni që në emrin tim personal dhe gjithë punonjësve të Gjykatës së Apelit, të ju uroj Vitin e Ri, 2018.
Viti që vjen, lutem të sjellë tek ju dhe familjet tuaja më shumë fat, gëzime, harmoni, begati dhe suksese.
Gëzuar !!!