11/06/2018
Aprovohet kërkesa e Prokurorit të Shtetit për mbrojtje të ligjshmërisë, në rastin e mjekut të akuzuar për marrje ryshfeti
Prishtinë, 11 qershor 2018 – Kolegji i Gjykatës Supreme, në çështjen penale kundër të pandehurit L.M., nga Gjilani, për shkak të veprës penale marrja e ryshfetit nga neni 428 par.1 të KPK, duke vendosur sipas kërkesës për mbrojtje të ligjshmërisë, të ... Me shume
08/06/2018
Miratohet pjesërisht Kërkesa për Mbrojtjen e Ligjshmërisë për K.P., i dënuar për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe pastrim të parave
Prishtinë, 8 qershor 2018 – Kolegji i Gjykatës Supreme, në çështjen penale kundër të dënuarit K.P., për shkak të veprës penale nxjerrja e kundërligjshme e vendimeve gjyqësore nga neni 432 të KPRK-së, veprën penale keqpërdorimi i pozitës apo autoritet ... Me shume
08/06/2018
Refuzohen si të pabazuara ankesat e ish-gjyqtarit të akuzuar për marrje ryshfeti
Prishtinë, 6 qershor 2018 – Kolegji i Gjykatës Supreme, në çështjen penale të të akuzuarit M.P., nga fshati K., komuna e Gj., për shkak të veprës penale marrja e ryshfetit nga neni 343 par.2 të KPK-së, duke vendosur sipas ankesave të të akuzuarit dhe ... Me shume
01/06/2018
Roli i sistemit gjyqësor në mbrojtje të të drejtave të fëmijëve në Kosovë
Prishtinë, 1 qershor 2018 – Me rastin e 1 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, ka mbajtur një fjalim para studentëve të Kolegjit AAB, me temën “Roli i sistemit gjyqësor në mbrojtje të të drejtave të fëm ... Me shume
16/05/2018
Gjykatën Supreme e vizitoi një delegacion nga Gjykata e Rrethit - Lezhë
Prishtinë, 16 maj 2018 – Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, ka pritur sot një delegacion nga Gjykata e Rrethit-Lezhë, i kryesuar nga kryetarja e kësaj gjykate, Ornela Naqellari, gjyqtarët Artan Hajredinaj e Ilir Perdeta, përfshirë edhe një pjes ... Me shume
21/03/2018
Kryetari i Supremes, Enver Peci, shpalos sfidat në lidhje me menaxhimin e luftëtarëve të huaj, të kthyer në Kosovë
Tiranë, 21 mars 2018 – Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, po merr pjesë në Konferencën Rajonale WINPRO III IPA 2015, organizuar nga projekti NI-CO, e cila konferencë ka mbledhur në Tiranë, përfaqësues të lartë nga sistemi i drejtësisë së vendev ... Me shume
16/03/2018
Kreu i Supremes, Enver Peci, pjesëmarrës në Forumin e pestë rajonal mbi Sundimin e Ligjit në Evropën Juglindore
Shkup, 16 mars 2018 – Me ftesë të AIRE Centre dhe Civil Rights Defenders, kryetari i Gjykatës Supreme të Republikës së Kosovës, Enver Peci, i shoqëruar nga gjyqtari Agim Maliqi, po marrin pjesë në Forumin e pestë rajonal mbi Sundimin e Ligjit në Evro ... Me shume
02/03/2018
U promovua Udhëzuesi për Politikën Ndëshkimore në Kosovë
Prishtinë, 02 mars 2018 – Të premten, është promovuar Udhëzuesi i Gjykatës Supreme, për Politikën Ndëshkimore në Kosovë, me ç’rast, para të pranishmëve, kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, ka elaboruar përmbajtjen e këtij udhëzuesi, duke arsyetu ... Me shume
16/02/2018
Miratohet Udhëzuesi i Gjykatës Supreme për Politikën Ndëshkimore në Kosovë
Prishtinë, 15 shkurt 2018 – Të enjten, është mbajtur seanca e parë e përgjithshme e Gjykatës Supreme, për vitin 2018, e udhëhequr nga kryetari Enver Peci, në të cilën morën pjesë, përveç gjyqtarëve të Gjykatës Supreme, edhe gjyqtarët nga EULEX-i, ata ... Me shume
06/02/2018
Kryetari i Gjykatës Supreme priti në vizitë një delegacion turk
Prishtinë, 06 shkurt 2018 – Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, sot ka pritur një delegacion nga Turqia, të kryesuar nga zëvendësministri i Drejtësisë, Bilal Uçar. ... Me shume