07/09/2018
Mbahet takimi i parë i Komisionit për Politikën Ndëshkimore
Prishtinë, 07 shtator 2018 – Nën udhëheqjen e kryetarit të Gjykatës Supreme, Enver Peci, sot është mbajtur takimi i parë i Komisionit Konsultativ për Politikën Ndëshkimore në Kosovë, i cili përbëhet nga kryetari Enver Peci, kryeprokurori i Shtetit, A ... Me shume
05/09/2018
Gjykata Supreme thellon bashkëpunimin me Avokatin e Popullit
Prishtinë, 05 shtator 2018 – Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, ka pritur sot në takim, Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari dhe zëvendës-avokaten e Popullit, Edona Hajrullahun. ... Me shume
31/07/2018
Kryetari i Gjykatës Supreme vlerëson lartë publikimin e përmbledhjes së vendimeve të GjEDNj-së
Prishtinë, 31 korrik 2018 –Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, ka marrë pjesë në evenimentin e publikimit të përmbledhjes së vendimeve të Gjykatës Evropiane për të Drejta të Njeriut, i cili u mbajt sot në ambientet e Bibliotekës Kombëtare të Kos ... Me shume
26/07/2018
Mbahet seanca e përgjithshme e Gjykatës Supreme
Prishtinë, 26 korrik 2018 – Gjyqtarët e Gjykatës Supreme dhe të Dhomë së Posaçme, nën udhëheqjen e kryetarit Enver Peci, kanë mbajtur seancë të përgjithshme, gjatë të cilës u shqyrtuan kërkesat për dhënie të mendimeve juridike. ... Me shume
11/06/2018
Aprovohet kërkesa e Prokurorit të Shtetit për mbrojtje të ligjshmërisë, në rastin e mjekut të akuzuar për marrje ryshfeti
Prishtinë, 11 qershor 2018 – Kolegji i Gjykatës Supreme, në çështjen penale kundër të pandehurit L.M., nga Gjilani, për shkak të veprës penale marrja e ryshfetit nga neni 428 par.1 të KPK, duke vendosur sipas kërkesës për mbrojtje të ligjshmërisë, të ... Me shume
08/06/2018
Miratohet pjesërisht Kërkesa për Mbrojtjen e Ligjshmërisë për K.P., i dënuar për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe pastrim të parave
Prishtinë, 8 qershor 2018 – Kolegji i Gjykatës Supreme, në çështjen penale kundër të dënuarit K.P., për shkak të veprës penale nxjerrja e kundërligjshme e vendimeve gjyqësore nga neni 432 të KPRK-së, veprën penale keqpërdorimi i pozitës apo autoritet ... Me shume
08/06/2018
Refuzohen si të pabazuara ankesat e ish-gjyqtarit të akuzuar për marrje ryshfeti
Prishtinë, 6 qershor 2018 – Kolegji i Gjykatës Supreme, në çështjen penale të të akuzuarit M.P., nga fshati K., komuna e Gj., për shkak të veprës penale marrja e ryshfetit nga neni 343 par.2 të KPK-së, duke vendosur sipas ankesave të të akuzuarit dhe ... Me shume
01/06/2018
Roli i sistemit gjyqësor në mbrojtje të të drejtave të fëmijëve në Kosovë
Prishtinë, 1 qershor 2018 – Me rastin e 1 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, ka mbajtur një fjalim para studentëve të Kolegjit AAB, me temën “Roli i sistemit gjyqësor në mbrojtje të të drejtave të fëm ... Me shume
16/05/2018
Gjykatën Supreme e vizitoi një delegacion nga Gjykata e Rrethit - Lezhë
Prishtinë, 16 maj 2018 – Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, ka pritur sot një delegacion nga Gjykata e Rrethit-Lezhë, i kryesuar nga kryetarja e kësaj gjykate, Ornela Naqellari, gjyqtarët Artan Hajredinaj e Ilir Perdeta, përfshirë edhe një pjes ... Me shume
21/03/2018
Kryetari i Supremes, Enver Peci, shpalos sfidat në lidhje me menaxhimin e luftëtarëve të huaj, të kthyer në Kosovë
Tiranë, 21 mars 2018 – Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, po merr pjesë në Konferencën Rajonale WINPRO III IPA 2015, organizuar nga projekti NI-CO, e cila konferencë ka mbledhur në Tiranë, përfaqësues të lartë nga sistemi i drejtësisë së vendev ... Me shume