19/10/2015
Studentët e Fakultetit Juridik vizitojnë Pallatin e Drejtësisë
Një grup prej rreth 40 studentësh të Fakultetit Juridik nga Universiteti i Prishtinës, të hënën e kanë vizituar Pallatin e Drejtësisë, ku janë pritur nga udhëheqësit e katër institucioneve të akomoduar në këtë lokacion ... Me shume
19/10/2015
Kryetari Hasani pret kontributin e juristëve të certifikuar
Kryetari i Gjykatës Supreme, Prof. Dr. Fejzullah Hasani, njëherësh kryetar i Komisionit për Provim të Jurisprudencës, të hënën ka marrë pjesë në ceremoninë e ndarjes së certifikatave për kandidatët që dhanë provimin e jurisprudencës ... Me shume
19/10/2015
Delegacioni zviceran viziton Gjykatën Supreme
Kryetari i Gjykatës Supreme, Prof. Dr. Fejzullah Hasani, priti sot një delegacion të Odës së Avokatëve të kantonit të Vaudit të Zvicrës, i cili po qëndron në një vizitë zyrtare në Kosovë ... Me shume
19/10/2015
USAID me projekte të reja në mbështetje të gjyqësorit
Sot kryetari i Gjykatës Supreme, Prof. Dr. Fejzullah Hasani, takoi drejtorin e USAID për Kosovë, z. James Hope, me të cilin diskutuan rreth nevojës për mbështetje të mëtutjeshme të gjyqësorit nga ana e kësaj organizate ... Me shume
19/10/2015
Doracaku për provimin e jurisprudencës – udhëzues adekuat për kuadrot e reja
Me rastin e Promovimit të Doracakut për përgatitjen e provimit të jurisprudencës, në mbështetje nga UNDP, kryetari i Gjykatës Supreme, Prof. Dr. Fejzullah Hasani, njëherësh kryetar i Komisionit për Provimin e Jurisprudencës, ka mbajtur një fjalë rast ... Me shume
19/10/2015
Mbahet Seanca e Përgjithshme e Gjykatës Supreme
Kolegjiumi i Gjykatës Supreme, nën udhëheqje të kryetarit prof. dr. Fejzullah Hasani dhe në përbërje të gjyqtarëve vendorë dhe ndërkombëtarë, ka mbajtur Seancën e Përgjithshme ... Me shume
16/10/2015
Kongresisti Engel siguron mbështetjen amerikane për gjyqësorin
Të martën, Gjykata Supreme në krye me prof. dr. Fejzullah Hasani, ka pritur në takim një delegacion amerikan, të udhëhequr nga kongresmeni Eliot Engel dhe ambasadorja e SHBA-së, në Kosovë, Tracey Ann Jacobson ... Me shume
16/10/2015
Vlerësime pozitive për “Samitin e Kosovës për të drejtën ndërkombëtare dhe të drejtat e njeriut 2015”
Pas një debati konstruktiv rreth temave të shtjelluara sot, në të dy panelet , atë për “Të drejtën ndërkombëtare, interpretimin dhe zbatimi nga ana e autoriteteve vendore” si dhe për “Të drejtat e njeriut, sfidat dhe mundësitë në promovimin e dialogu ... Me shume
16/10/2015
Kryetari Hasani çmon kontributin e kreut të Kushtetueses për drejtësinë
Me rastin e përfundimit të mandatit të kryetarit të Gjykatës Kushtetuese, prof. dr. Enver Hasanit, të martën, në ceremoninë lamtumirëse, të organizuar, nën përkujdesjen e Gjykatës Supreme, kryetari prof. dr. Fejzullah Hasani ka mbajtur një fjalim lam ... Me shume
16/10/2015
U mbajt dita e parë e “Samitit të Kosovës për të drejtën ndërkombëtare dhe të drejtat e njeriut 2015”
Sot është mbajtur dita e parë e “Samitit të Kosovës për të drejtën ndërkombëtare dhe të drejtat e njeriut 2015”, organizuar nga Gjykata Supreme e Kosovës dhe Instituti për Diplomaci Kulturore (ICD), në mbështetje edhe të UNDP-së e USAID-it në Kosovë ... Me shume