13/03/2019
Takimi i Kryetarit të DHPGJS me Ministrin e Zhvillimit Ekonomik dhe Drejtorin e AKP-së
Kryetari i DHPGJS Mr.sc.Sahit Sylejmani dhe Kryesuesi i Kolegjit të Specializuar për Riorganizimin e Ndërmarrjeve Shoqërore Hysen Gashi me datë 13 mars 2019, e priten në një takim Ministrin e Zhvillimit Ekonomik të Qeverisë së Republikës së Kosovës, ... Me shume
21/12/2016
Takim Pune
30/08/2016
Takim Pune
Kryetari i Dhomës së Posaçme të Gjykatës Supreme Mr.sc. Sahit Sylejmani sot priti në një takim pune Kryetarin e Bordit të AKP-së, z. Petrit Gashi, ... Me shume
31/05/2016
GJYKATA SUPREME E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
Publikohet Përmbledhja e Jurisprudencës e DHPGJS ... Me shume
24/05/2016
Takim Pune
Kryetari i Dhomës së Posaçme të Gjykatës Supreme Mr.sc. Sahit Sylejmani, priti sot përfaqësuesit e AKP-së të Kryesuar nga zëvendës drejtori menaxhues –likuidimi, z.Avni Jashari, prokurorin e Prokurorisë Themelore në Prishtinë, z. Armend Hamiti, përfa ... Me shume
03/03/2016
Gjyqtarja Manushe Karaqi zgjidhet anëtare e KGJK-së
26/02/2016
Tri gjyqtare të Dhomës Posaçme – kandidate për anëtarë të KGJK-së
01/02/2016
Takim
Takimi i radhës së Gjyqtareve të Dhomës Posaçme ... Me shume
29/01/2016
Takim pune
Kryetari i Dhomës së Posaçme të Gjykatës Supreme, Mr.sc. Sahit Sylejmani, priti sot në një takim pune ish Kryetarin ndërkombëtarë të Dhomës së Posaçme dhe aktualisht këshilltarin ligjor të CPCC European External Action Service z. Richard Winkelhofe ... Me shume
29/01/2016
Takim Pune
Kryetari i Dhomës së Posaçme të Gjykatës Supreme, Mr.sc. Sahit Sylejmani, priti sot në njëtakim pune një grup të ekspertëve të ngarkuar për të realizuar projektin për hartimin e komentarit të ligjit të Dhomës së Posaçme dhe shtojcës së tij ... Me shume
  • 2