17/10/2017
Të akuzuarit për vrasje i ashpërsohet dënimi
Prishtinë, 17 tetor 2017 –Gjykata e Apelit e Kosovës e ka aprovuar ankesën e palës së dëmtuar në rastin e të akuzuarit Sh.K. ... Me shume
16/10/2017
Refuzohen ankesat e prokurorisë në rastin e tre të pandehurve
Prishtinë, 16 tetor 2017 – Gjykata e Apelit e Kosovës, e ka refuzuar si të pa bazuar ankesën e prokurorisë kundër aktvendimit të Gjykatës Themelore në Prishtinë, të datës 31.07.2017, me anë të te cilit, është hudhur aktakuza dhe pushuar procedura pe ... Me shume
12/10/2017
Gjykata e Apelit e refuzoi ankesën e mbrojtjes
Prishtinë, 10 tetor 2017- Më 22 gusht 2017, Gjykata e Apelit me anë të një Kolegji të përbërë nga 2 gjyqtarë ndërkombëtarë dhe një vendas, i ka shqyrtuar ankesat e parashtruara në rastin që ka të bëjë me 20 të pandehur me aktakuza të ndryshme për një ... Me shume
10/10/2017
Të akuzuarit për shtytje në terrorizëm i ashpërsohet dënimi
Prishtinë, 09 tetor 2017 – Gjykata e Apelit e Kosovës, ka aprovuar ankesën e prokurorisë, në rastin e të akuzuarit R.A., për shkak të veprës penale “Shtytja në kryerjen e veprave terroriste” nga neni nga neni 141 i Kodit Penal të RKS-së. ... Me shume
05/10/2017
Refuzohet si e pa bazuar ankesa e prokurorisë në rastin e tri të akuzuarave
Prishtinë, 04 tetor 2017 – Gjykata e Apelit e Kosovës, e ka refuzuar si të pa bazuar ankesën e Prokurorisë Themelore në Gjilan, në rastin e të akuzuarave M.S., H.Z. dhe V.K. ... Me shume
03/10/2017
Të akuzuarit për marrje ryshfeti, i vërtetohet dënimi
Prishtinë, 02 tetor 2017 –Gjykata e Apelit e Kosovës ka vërtetuar dënimin me burgim prej 7 muajsh për të akuzuarin P.B. nga Prizreni, për shkak të veprës penale “ Marrje ryshfeti” nga neni 343 i Kodit Penal të Kosovës. ... Me shume
03/10/2017
Në Gjykatën e Apelit të Kosovës filluan punën 5 bashkëpunëtor profesional dhe 4 zyrtarë ligjor.
Prishtinë, 02 tetor 2017-Angazhimi i tyre, u cilësua si shumë i mirëseardhur nga kryetari i gjykatës Hasan Shala. Në pritjen e organizuar për ta, i pari i këtij institucioni, kërkoj nga nëntë punonjësit e ri të jenë efikas dhe profesional. ... Me shume
26/09/2017
Dy të mitur nga Prishtina, mbesin në paraburgim
Prishtinë, 25 shtator 2017 – Gjykata e Apelit e Kosovës, ka refuzuar si të pa bazuara me 21.09.2017, ankesat e avokatëve mbrojtës kundër caktimit të masës së paraburgimit prej një muaji, ndaj dy të miturve nga Prishtina. Në këtë mënyrë Apeli ka lënë ... Me shume
22/09/2017
Komunikatë për medie
Prishtinë, 22 shtator 2017 – Gjykata e Apelit e Kosovës, ka aprovuar ankesën e Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës, kundër aktvendimit të Gjykatës Themelore në Pejë, të datës 25.07.2017. ... Me shume
22/09/2017
Gjykata e Apelit ka caktuar Gjykatën Themelore në Gjilan si kompetente për ta gjykuar çështjet e të akuzuarit R.M. dhe 5 personave tjerë
Prishtinë, 22 shtator 2017 – Gjykata e Apelit e Kosovës, duke vendosur lidhur më kërkesën e Kryetarit të Gjykatës Themelore në Prizren, të datës 08.08.2017, ka caktuar Gjykatën Themelore në Gjilan – Departamentit i Krimeve të Rënda, si kompetente ter ... Me shume