14/01/2019
Në Gjykatën e Apelit filluan punën dhjetë gjyqtarë të rinj
Prishtinë, 14.01.2018- Nga e hëna Gjykata e Apelit do të ketë dhjetë gjyqtarë më shumë. Halide Reka, Drita Rexhaj, Hunaida Pasuli, Milena Djeriç, Bujar Muzaqi, Mehmet Ndrecaj, Arsim Hamzaj, Faton Ademi, Liridon Maloku dhe Enes Mehmeti, janë emrat që ... Me shume
10/01/2019
Raportet statistikore individuale të gjyqtarëve të Gjykatës së Apelit
Me qellim të rritjes se transparencës dhe për hire të interesit publik, kryetari i Gjykatës së Apelit z. Hasan Shala, ka vendosur të publikoj raportet individuale të gjyqtarëve, lidhur më numrin e lëndëve të zgjidhura. Në këto raporte, mund të shihn ... Me shume
10/01/2019
Fjalimi i kryetarit Hasan Shala, në konferencën vjetore më gazetar
Prishtinë, 10.01.2018 - Viti 2018 ka qenë viti më i suksesshëm për Gjykatën e Apelit që nga themelimi i saj. Për herë të parë në histori të kësaj gjykate, numri i lëndëve të zgjidhura gjatë një viti, kap shifër rekorde 13 mijë e 641 lëndë. ... Me shume
03/01/2019
Mbetet në fuqi edhe per dy muaj, masa e paraburgimit për tre të dyshuar
Prishtinë, 03.01.2018 – Gjykata e Apelit e Kosovës, i ka refuzuar si të pa bazuara ankesat e avokatëve mbrojtës, kundër vazhdimit të masës së paraburgimit prej dy muajsh për të pandehurit N.S., M.R. dhe D.M. ... Me shume
24/12/2018
Mbetet në fuqi masa e paraburgimit për të dyshuarin E.J.
Prishtinë, 24.12.2018 – Gjykata e Apelit e Kosovës, e ka refuzuar si të pa bazuar ankesën e avokatit mbrojtës, kundër caktimit të masës së paraburgimit prej një muaji për të pandehurin E.J. ... Me shume
21/12/2018
Mbetet në fuqi masa e paraburgimit për tre të dyshuar
Prishtinë, 21.12.2018 – Gjykata e Apelit e Kosovës, i ka refuzuar si të pa bazuara ankesat e avokatëve mbrojtës, kundër caktimit të masës së paraburgimit prej një muaji për të pandehurit N.S., M.R. dhe D.M. ... Me shume
20/12/2018
Vërtetohet aktgjykimi në rastin e tre të miturve
Prishtinë, 20.12.2018 - Gjykata e Apelit e Kosovës, i ka refuzuar si të pa bazuara ankesat e Prokurorisë Themelore në Prishtinë, palës së dëmtuar dhe avokatëve mbrojtës në rastin e të miturve G.H., R.G. dhe L.Ll. ... Me shume
12/12/2018
Lista e kandidatëve të cilët e kanë kaluar testin me shkrim për pozitën: Administrator i Gjykatës
Lista e kandidatëve të cilët e kanë kaluar testin me shkrim për pozitën: Administrator i Gjykatës, sipas konkursit Nr. 09/2018, të datës 26.11.2018. ... Me shume
06/12/2018
Kthehet në rivendosje çështjen e caktimit të masës së paraburgmit ndaj tre të dyshuarve
Prishtinë, 06.12.2018 – Gjykata e Apelit e Kosovës, e ka kthyer në rivendosje çështjen e caktimit të masës se paraburgimit në rastin e tre të dyshuarve, të cilët do të mbesin në paraburgim edhe më tutje, derisa gjykata e shkalles se parë të marr një ... Me shume
26/11/2018
I pandehuri H.P. mbetet në paraburgim
Prishtinë, 26.11.2018 – Gjykata e Apelit e Kosovës, e ka refuzuar si të pa bazuara ankesat e avokatëve mbrojtës kundër caktimit të masës së paraburgimit prej një muaji, ndaj të pandehurit H.P. ... Me shume