15/11/2018
Kryetarja e Gjykatës Afërdita Bytyçi në vizitë zyrtare në Mbretërinë e Bashkuar
Kryetarja e Gjykatës Themelore në Prishtinë Afërdita Bytyçi është duke qëndruar në një vizitë tre ditore në Mbretërinë e Bashkuar së bashku me anëtarë të tjerë të delegacionit nga radhët e sistemit të drejtësisë në Kosovë dhe përfaqësuesit e Ambasadë ... Me shume
07/11/2018
Kryetarja Bytyçi pret në takim përfaqësues nga Oda e Avokatëve të Kosovës
Prishtinë, 7 nëntor 2018 – Kryetarja e Gjykatës Themelore në Prishtinë Afërdita Bytyçi ka mbajtur takim me Kryetarin e Degës Regjionale të Prishtinës të Odës së Avokatëve të Kosovës Nasuf Hasani, avokatin Skënder Musa dhe me gjyqtarët përgjegjës të D ... Me shume
05/11/2018
Praktikantë nga Gjykata dhe Prokuroria e Mitrovicës vizitojnë Gjykatën Themelore në Prishtinë
Prishtinë, 5 nëntor 2018 – Mbi tridhjetë praktikantë shqiptarë e serbë të Gjykatës dhe Prokurorisë Themelore në Mitrovicë dhe Degëve të tyre në Vushtrri, vizituan Gjykatën Themelore të Prishtinës dhe patën mundësi të njoftohen më shumë rreth instituc ... Me shume
05/11/2018
Është shpallur aktgjykimi kundër dhjetë të akuzuarve
Prishtinë, 05 nëntor 2018 - Gjykata Themelore në Prishtinë - Departamenti për Krime të Rënda ka shpallur Aktgjykimin PKR.53/17 kundër të akuzuarve SH.B, N.Z, H.G, H.V, E.R, B.R, M.S, D.A, B.K dhe F.R. ... Me shume
30/10/2018
Kryetarja e Gjykatës mirëpret në takim gjyqtarët e rinj
Prishtinë, 30 tetor 2018 – Kryetarja e Gjykatës Themelore në Prishtinë Afërdita Bytyçi ka mbajtur takim me gjyqtarët e rinj të emëruar në Gjykatën Themelore të Prishtinës dhe Degët e saj. Pjesë e këtij takimi ishin 20 gjyqtarë të cilët do të cakto ... Me shume
26/10/2018
Studentët e Fakultetit Juridik vizituan Gjykatën Themelore në Prishtinë
Prishtinë 26 tetor 2018 - Një grup studentësh nga Fakulteti Juridik, i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” pjesë e Klinikës Juridike Penale kanë vizituar Gjykatën Themelore në Prishtinë. Studentët patën mundësi që të ndjekin një seancë gjyq ... Me shume
25/10/2018
Kryetarja e Gjykatës mban takim me gjyqtarët përgjegjës të Degëve
Prishtinë, 25 tetor 2018 – Kryetarja e Gjykatës Themelore në Prishtinë Afërdita Bytyçi ka mbajtur takim me gjyqtarët përgjegjës të Degëve të kësaj Gjykate në Podujevë, Lipjan, Drenas dhe Graçanicë. ... Me shume
24/10/2018
Kryetarja e Gjykatës mban takim me gjyqtarët e Departamentit të Përgjithëm - Divizioni për Çështje Civile
Prishtinë, 24 tetor 2018 – Kryetarja e Gjykatës Themelore në Prishtinë Afërdita Bytyçi ka mbajtur kolegjium me gjyqtarët e Gjykatës Themelore në Prishtinë nga Departamenti për Çështje Civile. Numri i madh i lëndëve të pranuara, ecuria e punës dhe sfi ... Me shume
24/10/2018
Të pandehurit L.M iu është caktuar masa e paraburgimit
Prishtinë, 24 tetor 2018 - Gjykata Themelore në Prishtinë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë, për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit L.M për shkak të veprës penale Rrezikimi i trafikut publik nga nenin 378 pa ... Me shume
18/10/2018
Gjashtë të pandehurve iu është caktuar masa e paraburgimit
Prishtinë, 18 tetor 2018 - Gjykata Themelore në Prishtinë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë, për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurve F.G, I.A, F.C, L.SH, A.H, XH.SH për shkak të dyshimit të bazuar se në bashk ... Me shume