19/07/2018
KOMUNIKATË
Prishtinë, 19 korrik 2018 – Sot kryetarja e Gjykatës Themelore në Prishtinë, Afërdita Bytyçi, ka pritur Ministrin e Drejtësisë, Abelard Tahiri, Kryesusin e Këshillit Gjyqësorë të Kosovës, Nehat Idrizi dhe kryetarin e Gjykatës Supreme të Kosovës, En ... Me shume
17/07/2018
Nxënësit e Shkollës Amerikane në Prishtinë vizitojnë Gjykatën Themelore në Prishtinë
17 korrik 2018 – Sot, në Ditën Botërore të Drejtësisë Ndërkombëtare një grup prej 11 nxënësve nga Shkolla Amerikane në Kosovë, vizituan Gjykatën Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamentin për Krime të Rënda. Ata u pritën nga zëvendës kryetar ... Me shume
12/07/2018
Është shpallur aktgjykimi kundër të akuzuarit B.B
Prishtinë, 12 korrik 2018 - Gjykata Themelore në Prishtinë - Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni për çështje penale ka shpallur publikisht Aktgjykimin kundër të akuzuarit B.B për veprën penale Lëndim i lehtë trupor, nga neni 188 paragrafi 3, në ... Me shume
06/07/2018
Kryetarja Bytyçi mban mbledhje të rregullt me Divizionin Civil
Prishtinë, 06 korrik 2018- Kryetarja e Gjykatës Themelore në Prishtinë, Afërdita Bytyçi dhe udhëheqësi i Divizionit Civil, Lekë Prenaj kanë mbajtur takim të rregullt me gjyqtarët civilistë të Gjykatës. ... Me shume
04/07/2018
Kryetarja e Gjykatës, Afërdita Bytyçi mban takim me gjyqtarët e Departamentit të Përgjithshëm Penal, Departamentit për Krime të Rënda si dhe Departamenti për të Mitur
Prishtinë, 04 korrik 2018- Kryetarja e Gjykatës Themelore në Prishtinë, Afërdita Bytyçi mbajti takim të rregullt me gjyqtarët e Departamentit të Përgjithshëm Penal, Departamentit për Krime të Rënda si dhe Departamenti për të Mitur. ... Me shume
29/06/2018
Tre të pandehurve ju është caktuar masa e paraburgimit
Prishtinë, 29 qershor 2018 - Gjykata Themelore në Prishtinë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës, për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurve R.K, A.A dhe L.M, për shkak të dyshimit të bazuar se kanë krye ... Me shume
29/06/2018
Të pandehurit B.B i është caktuar masa e paraburgimit
Prishtinë, 29 qershor 2018 - Gjykata Themelore në Prishtinë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë, për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit B.B për shkak se ka kryer veprat penale Lëndim i lehtë trupor, nga neni 1 ... Me shume
28/06/2018
Kryetarja e Gjykatës Afërdita Bytyçi mbajti takim me gjyqtarët mbikëqyrës të Degëve
Prishtinë, 28 qershor 2018 - Sot, kryetarja e Gjykatës Themelore në Prishtinë, Afërdita Bytyçi ka pritur në takim gjyqtarët mbikëqyrës të Degëve të Gjykatës. ... Me shume
28/06/2018
Të pandehurve A.P dhe K.K ju është caktuar masa e paraburgimit
Prishtinë, 28 qershor 2018 - Gjykata Themelore në Prishtinë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë, për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurve A.P dhe K.K, për shkak të dyshimit të bazuar se në bashkëkryerje kanë kry ... Me shume
27/06/2018
Vazhdojnë takimet në mes Gjykatës Themelore në Prishtinë dhe AGK-së
Prishtinë, 27 qershor 2018 - Sot, në cilësinë e koordinatorit për rastet e gazetarëve, gjyqtari dhe zëvendësi i Gjykatës Themelore në Prishtinë, z. Arben Hoti priti në një takim përfaqësuesit e Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës, z. Petrit Çollaku ... Me shume