17/10/2018
Të pandehurit A. B i caktohet masa e arrestit shtëpiak në kohëzgjatje prej 1 muaji
Pejë, 17 tetor 2018 – Gjykata Themelore në Pejë – Departamenti i Përgjithshëm Penal, ka refuzuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Pejë, për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit A.B ndërsa, në vend të saj ka caktuar masën e arrestit ... Me shume
17/10/2018
Caktohet masa e paraburgimit ndaj të pandehurit A. A në kohëzgjatje prej 1 muaji
Pejë, 16 tetor 2018 – Gjykata Themelore në Pejë – Departamenti i Përgjithshëm, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Pejë, për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit A.A për shkak të dyshimit të arsyeshëm se : ... Me shume
10/10/2018
Gjykata refuzon kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit L.E
Pejë, 10 tetor 2018 – Gjykata Themelore në Pejë – Departamenti i Përgjithshëm, ka refuzuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Pejë, për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit L.E, për shkak të dyshimit të arsyeshëm se : ... Me shume
25/09/2018
Caktohet masa e paraburgimit ndaj të pandehurit SH.G
Gjykata Themelore në Pejë – Departamenti për Krime të Rënda, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Pejë, për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit SH.G. për shkak të dyshimit të arsyeshëm se: ... Me shume
04/07/2018
Gjykata Themelore Pejë shpall aktgjykimin për të pandehurin K.H.
Gjykata Themelore Pejë shpall aktgjykimin për të pandehurin K.H. ... Me shume
30/05/2018
Gjykata Themelore Pejë shpall aktgjykimin për të pandehurin G.E.
Gjykata Themelore Pejë shpall aktgjykimin për të pandehurin G.E. ... Me shume
30/03/2018
Gjykata Themelore Pejë shpall aktgjykimin për të pandehurit S.L. dhe D.L.
Gjykata Themelore Pejë shpall aktgjykimin për të pandehurit S.L. dhe D.L. ... Me shume
06/03/2018
Gjykata Themelore Pejë shpall aktgjykimin për të pandehurin N.P.
Gjykata Themelore Pejë shpall aktgjykimin për të pandehurin N.P. ... Me shume
28/12/2017
EFIKASITET NË PUNËN E GJYKATËS THEMELORE NË PEJË
EFIKASITET NË PUNËN E GJYKATËS THEMELORE NË PEJË ... Me shume
15/09/2017
Caktim paraburgimi ndaj te pandehurit F.Ll.
Caktim paraburgimi ndaj te pandehurit F.Ll. ... Me shume