22/06/2017
Gjykata Themelore e Pejës gjykon me 13 vite burgim te akuzuarin Sh. K.
Gjykata Themelore e Pejës gjykon me 13 vite burgim te akuzuarin Sh. K. ... Me shume
16/06/2017
Caktim paraburgimi ndaj te pandehurit P.G.
Caktim paraburgimi ndaj te pandehurit P.G. ... Me shume
09/06/2017
Caktohet masa e paraburgimit ndaj të pandehurit G. H dhe arrest shtëpiak per të pandehurit Rr. H. dhe 1Rr.H.
Caktohet masa e paraburgimit ndaj të pandehurit G. H dhe arrest shtëpiak per të pandehurit Rr. H. dhe 1Rr.H. ... Me shume
26/05/2017
Të pandehurit Q. B. i caktohet masa e paraburgimit
Të pandehurit Q. B. i caktohet masa e paraburgimit ... Me shume
12/05/2017
Caktohet masa e paraburgimit ndaj dy të pandehurve
Caktohet masa e paraburgimit ndaj dy të pandehurve ... Me shume
18/04/2017
Vazhdojnë vizitat e nxënësve në Gjykatën Themelore të Pejës
Vazhdojnë vizitat e nxënësve në Gjykatën Themelore të Pejës ... Me shume
03/04/2017
Punëtori e përbashkët e Gjykatës së Apelit me Gjykatën e Pejës
Punëtori e përbashkët e Gjykatës së Apelit me Gjykatën e Pejës ... Me shume
02/03/2017
Caktim paraburgimi ndaj te pandehurve P.Q., B.K., B.K.
Caktim paraburgimi ndaj te pandehurve P.Q., B.K., B.K. ... Me shume
02/03/2017
Shqiptohet dënimi ndaj të akuzuarit për përvetësim në detyrë
Shqiptohet dënimi ndaj të akuzuarit për përvetësim në detyrë ... Me shume
13/02/2017
Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha viziton Gjykatën Themelore në Pejë
Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha viziton Gjykatën Themelore në Pejë ... Me shume