11/09/2017
Gjykata Themelore e Pejës shpall aktgjykim dënues
Gjykata Themelore e Pejës shpall aktgjykim dënues ... Me shume
16/05/2016
Gjykata Themelore e Pejës shpall aktgjykim dënues
Gjykata Themelore e Pejës shpall aktgjykim dënues ... Me shume
15/04/2016
Caktohet masa e arrestit shtëpiak ndaj të pandehurit O.M.
Caktohet masa e arrestit shtëpiak ndaj të pandehurit O.M. ... Me shume
15/04/2016
Efikasitet ne punën tremujore ne Gjykatën Themelore të Pejës
Efikasitet ne punën tremujore ne Gjykatën Themelore të Pejës ... Me shume
30/03/2016
Gjykaten Themelore në Pejë e vizituan një grup nxënësish nga shkolla e mesme “Ali Hadri” -Pejë
Gjykaten Themelore në Pejë e vizituan një grup nxënësish nga shkolla e mesme “Ali Hadri” -Pejë ... Me shume
25/03/2016
Perfaqesues te Poste Telekomit te Kosoves- Regjionit te Pejes me bashkëpunëtor u takuan me kryetaren e Gjykates Themelore të Pejës
Perfaqesues te Poste Telekomit te Kosoves- Regjionit te Pejes me bashkëpunëtor u takuan me kryetaren e Gjykates Themelore të Pejës ... Me shume
12/01/2016
FILLUAN PRAKTIKËN GJYQESORE 35 PRAKTIKANTE, JURISTE TE DIPLOMUAR NE GJYKATEN THEMELORE NE PEJË
Me këtë rast ajo iu dëshiroj mirëseardhje njëkohësisht kërkoi nga ata qe te angazhohen te marrin njohuri ne gjdo lëmi gjyqësore sepse kjo praktikë një vjeçare do te shërbej gjithmonë ne te ardhmen ne karrierën e tyre profesionale. ... Me shume
17/12/2015
GJYKATA THEMELORE E PEJËS VAZHDON ME ZGJIDHJEN E NUMRIT TE MADH TE LËNDEVE
Sot më 17 dhjetor 2015 në Gjykatën Themelore në Pejë, kryetarja e kësaj gjykate znj.Elmaze Syka, mbajti konference për media, qëllimi i së cilës ishte të informoj lidhur me punën e kryer gjate 11 muajt te këtij viti, si dhe sfidat dhe problemet me te ... Me shume
21/10/2015
MBI 50 MIJË LËNDË TË ZGJIDHURA PËR 9 MUAJ
Gjykata Themelore e Pejës se bashku me degët e saja Deçan, Kline dhe Istog gjate periudhës nentemujore te këtij viti ka zgjidhur 56.088 lënde te natyrave te ndryshme duke përfshirë edhe lendet qe i përkasin Divizionit për Kundërvajtje. ... Me shume