17/10/2017
Buletini Informativ nr.8.
12/10/2017
Një (1) muaj paraburgim për të dyshuarin nga fshati Leshan - Komuna e Suharekës
11/10/2017
Një (1) muaj paraburgim për të dyshuarin nga fshati Landovicë - Komuna e Prizrenit
11/10/2017
Një (1) muaj paraburgim për të dyshuarin nga fshati Randobravë - Komuna e Prizrenit
03/10/2017
Gjykata Themelore e Prizrenit shpall aktgjykim dënues
02/10/2017
Gjykata Themelore e Prizrenit shpall aktgjykim dënues
21/09/2017
Një muaj paraburgim për të dyshuarin nga fshati Sopi Komuna e Suharekes
21/09/2017
Një (1) muaj paraburgim për të dyshuarin nga fshati Breg Drini, Komuna e Prizrenit
15/09/2017
Gjykata Themelore e Prizrenit shpall aktgjykim dënues
15/09/2017
Paqëruajtësit Zviceran - Ekipet për Ndërlidhje dhe Monitorim LMT,të KFOR-it vizituan gjykatën