25/05/2018
Caktohet masa e paraburgimi ndaj të pandehurit G. B.
Gjilan, 25 maj 2018 – Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit të pandehurit G. B., në kohëzgjatje prej 1 (një) muaji. ... Me shume
18/05/2018
Për sulm ndaj personave zyrtarë dënohen me burgim efektiv
Gjilan, 18 maj 2018 – Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall aktgjykim dënues ndaj të akuzuarve R. K., A.K. dhe F. K.. ... Me shume
18/05/2018
Dy vite e gjashtë muaj burgim për shpërdorim të detyrës zyrtare
Gjilan, 18 maj 2018 – Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall aktgjykim dënues ndaj të akuzuarës F. J. në kohë zgjatje prej 2 (dy) vjet e 6 (gjashtë) muaj burgim. ... Me shume
17/05/2018
Nënshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimit mes Gjykatës Themelore të Gjilanit dhe Gjykatës Rrethit Gjyqësor të Lezhës
Gjilan - 17.05.2018 - Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit Ramiz Azizi, ka pritur një delegacion nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor të Lezhës, të kryesuar nga kryetarja Ornela Naqellari, gjyqtari Ilir Perdeda, gjyqtari Artan Hajredinaj, zëdhënësi i ... Me shume
03/05/2018
Pritet të ketë një bashkëpunim më të mirë
Gjilan - 03.05.2018 - Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit Ramiz Azizi, ka pritur gjatë ditës së enjte Dekanin e Fakultetit Ekonomik të Universitetit “Kadri Zeka”, Gëzim Tosuni, Prodekanin Xhevat Sopi dhe Profesorin Lulzim Rashiti. ... Me shume
24/04/2018
Ekziston një bashkëpunim i mirë mes gjykatës dhe OSCE-së
Gjilan - 24.04.2018 - Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit Ramiz Azizi, gjatë ditës së sotme ka takuar Këshilltarin për të Drejtat e Njeriut nga OSCE, Cailean Maclean dhe Zyrtarin Ligjor, Burim Blakaj. ... Me shume
24/04/2018
Prioritet do të kenë lëndët me kontrabandim të mallrave
Gjilan - 24.04.2018 - Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit Ramiz Azizi, ka pritur gjatë ditës së martë Udhëheqësin e Zyrës së Brendshme të Doganave në Gjilan, Bedri Abdyli dhe Udhëheqësen e Njësitit për Procedurën me Ndikim Ekonomik, Zijavere Ke ... Me shume
23/04/2018
Shqiptohet dënim me burgim dhe gjobë për të akuzuarin B. A.
Gjilan, 23 prill 2018 – Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall Aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit B. A. ... Me shume
23/04/2018
Premtohet bashkëpunim më i madh mes dy institucioneve
Gjilan - 23.04.2018 - Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit Ramiz Azizi, ka pritur gjatë ditës së hënë Shefin e Sektorit Rajonal të Hetimeve, Nënkolonel Remzi Azemi dhe Komandantin e Stacionit Policor në Gjilan, Major Alban Ramushi. ... Me shume
20/04/2018
Kryetari Ramiz Azizi, pret në takim drejtuesit e Stacionit Policor në Gjilan
Gjilan - 20.04.2018 - Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit Ramiz Azizi, ka pritur gjatë ditës së premte në një takim Drejtoreshën e Stacionit Policor të Gjilanit Elmina Mahmuti, e shoqëruar nga zv.drejtori Shaban Azizi dhe bashkëpunëtorë të tjer ... Me shume