06/12/2017
Lirohen nga akuzat “Grupi i Dobrosinit”
Gjilan, 06 dhjetor 2017 – Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall sot Aktgjykim Lirues për të gjithë të akuzuarit të njohur ndryshe edhe si “Grupi i Dobrosinit”. ... Me shume
05/12/2017
Një muaj paraburgim për vrasje të rëndë në tentativë
Gjilan, 05 dhjetor 2017 – Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, për caktimin e masës së paraburgimit në kohëzgjatje prej 1 (një) muaji të pandehurit L. U.. ... Me shume
29/11/2017
Seancë gjyqësore e simuluar nga praktikantët e Gjykatës Themelore të Gjilanit
Në vazhdim mund të ndiqni një seancë gjyqësore të simuluar nga praktikantët e gjeneratës 2016/17 të Gjykatës Themelore të Gjilanit, të cilët me vet iniciativën e tyre e kanë realizuar këtë seancë gjyqësore. ... Me shume
06/11/2017
Gjyqtarët nga komuniteti serb integrohen në sistemin e drejtësisë
Gjilan, 06.11.2017 – Ushtruesi i Detyrës së Kryetarit të Gjykatës Themelore të Gjilanit, Afrim Shala së bashku me zëvendësin e tij gjyqtarin, Agim Ademi dhe administratoren, Florina Jerliu kanë pritur në një takim gjyqtarët dhe stafin administrativ n ... Me shume
31/10/2017
U.D. Kryetarit, Afrim Shala ka pritur në një takim Komandantin, Hakan Derican
Gjilan, 31 tetor 2017 – Ushtrues i Detyrës së Kryetarit të Gjykatës Themelore të Gjilanit, Afrim Shala ka pritur në një takim lamtumirës Komandantin e KFOR-it për regjionin e Gjilanit, Hakan Derican. ... Me shume
30/10/2017
Një muaj paraburgim të pandehurës A. S. e cila dyshohet se privoi nga jeta foshnjën e saj
Gjilan, 30 tetor 2017 – Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, për caktimin e masës së paraburgimit në kohëzgjatje prej 1 (një) muaji ndaj të pandehurës A. S.. ... Me shume
24/10/2017
Caktohet masa e arrestit shtëpiak ndaj të pandehurve M. J. dhe N. Sh.
Gjilan, 24 tetor 2017 – Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, për caktimin e masës së arrestit shtëpiak në kohëzgjatje prej 1 (një) muaji ndaj të pandehurve M. J. dhe N. Sh. ... Me shume
21/10/2017
Caktohet masa e paraburgimit ndaj të pandehurit S. D.
Gjilan, 21 tetor 2017 – Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, për caktimin e masës së paraburgimit në kohëzgjatje prej 1 (një) muaji ndaj të pandehurit S. D. ... Me shume
10/10/2017
Një delegacion nga SHBA vizitojnë Gjykatën Themelore të Gjilanit
Gjilan, 10 tetor 2017 – Ushtruesi i Detyrës së Kryetarit të Gjykatës Themelore të Gjilanit, Afrim Shala ka pritur në një takim njoftues një delegacion nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku temë e diskutimit ishte puna në gjykatë dhe lufta kundër tr ... Me shume
30/08/2017
Caktohet masa e paraburgimit ndaj të pandehurit Xh. K.
Gjilan, 30 gusht 2017 – Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Gjilan, mbi caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit Xh. K., në kohëzgjatje prej 30 (tridhjetë) ditëve. ... Me shume