08/03/2017
Konkurs
Dëshiroj të ju njoftoj që janë publikuar pozitat e lira në Projektin TIK/SMIL për Team/Leader dhe për Trajner për Regjionin e Gjakovës, Prizrenit dhe Gjilanit. ... Me shume
20/02/2017
Njoftim
Ju njoftojmë që me datë 21 Shkurt 2017 (e martë), në ora 13:30, Gjykatën Themelore të Gjilanit do të vizitojë ministrja e Drejtësisë Znj. Dhurata Hoxha. ... Me shume