29/05/2018
Gjykata Themelore në Mitrovicë shpall aktgjykim dënues
Mitrovicë, 29 maj 2018 – Gjykata Themelore në Mitrovicë, shpalli aktgjykim dënues ndaj të pandehurit S.K, duke i shqiptuar dënimin me burg prej 7 vite e nëntë muaj. ... Me shume
25/05/2018
Shpallet aktgjykimi për rastin Vukotic I
Mitrovicë , 25 maj 2018 - Në Gjykatën Themelore të Mitrovicës, trupi gjykues i përbërë nga gjyqtarë ndërkombëtarë e shpalli fajtor të akuzuarin, Zoran Vukotic, për njërën nga dy pikat e aktakuzës me të cilat ngarkohej ai. ... Me shume
18/05/2018
Gjykata Themelore e Mitrovicës shpall aktgjykim dënues
Mitrovicë, 18.05.2018 - Gjykata Themelore në Mitrovicë, ka shpallur fajtorë të pandehurin, M.B, për dy vepra penale, ndërkaq e ka liruar nga akuza për një vepër penale. ... Me shume
16/05/2018
Fillon gjykimi ndaj të akuzuarve për trafikim me qenie njerëzore
Mitrovicë, 16 maj - Në Gjykatën Themelore të Mitrovicës, sot ka filluar gjykimi ndaj gjashtë të pandehurve : R.D, S.S, L.A, I.A, B.J dhe M.G – p.s, të cilët akuzohen për vepër penale trafikim me qenie njerëzore, dhunim dhe mbajtje në pronësi, kontr ... Me shume
09/12/2017
NJOFTIM PËR MEDIA PËR GJYQËSORIN NË REGJIONIN E MITROVICËS
Njoftohen qytetarët se, në pajtim me Marrëveshjen e Brukselit mbi Sektorin e Drejtësisë të vitit 2013, që nga tetori i këtij viti në regjionin e Mitrovicës ka filluar shtrirja e strukturave gjyqësore të Kosovës. ... Me shume
26/07/2017
Ambasadori Shteteve të Bashkuara në Republikën e Kosovës, Greg Delawie, viziton Gjykatën Themelore të Mitrovicës
U.D Kryetari i Gjykatës Themelore Mitrovicë, Ali Kutllovci, mirëpret vizitën e Ambasadorit Amerikan, Greg Delawie. ... Me shume
23/05/2017
Takim-Prezantim i mbajtur nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës dhe Këshilli Prokurorial i Kosovës për Sistemin Elektronik të Menaxhimit të Lëndeve (SMIL)
Në Gjykatën Themelore Mitrovicë me dt. 22.05.2017 u mbajt takimi-prezantimi i përgjithshëm informues nga KGJK dhe KPK në lidhje me zhvillimin, trajnimin dhe implementimin e projektit për "Sistemin Elektronik për Menaxhimin e Lëndëve - SMIL". ... Me shume
17/01/2017
Gjykata Themelore Mitrovicë së bashku me degët e saj Vushtrri dhe Skenderaj pranon 48 praktikantë për vitin 2017.
Në Gjykatën Themelore Mitrovicë dhe në degët Vushtrri dhe Skenderaj me dt. 16.01.2017 kanë filluar punën praktike gjithësejt 48 praktikantë. ... Me shume
30/12/2016
Gjithësejt 41 kandidatë përfundojnë praktikën në Gjykatën Themelore Mitrovicë me degët Vushtrri dhe Skenderaj.
Në Gjykatën Themelore Mitrovicë së bashku me degët e saja në Vushtrri dhe Skenderaj, 41 kandidatë kanë përfunduar punën praktike një vjeqare pa pagës. ... Me shume