13/07/2018
Katër (4) vjet e gjashtë (6) muaj burgim ndaj F.T. për veprën penale ushtrim i ndikimit dhe falsifikimi i dokumenteve, ndërsa lirohen nga akuza pasi nuk është provuar se e pandehura S.T ka kryer veprën penale keqpërdorimi i pozitës zyrtare dhe marrja apo asgjësimi i vulave zyrtare, dhe i pandehuri G.SH për veprën penale ushtrim i ndikimit
Ferizaj, 13 korrik 2018 - Gjykata Themelore në Ferizaj, trupi gjykues i Departamentit për Krime të Rënda, sot 13 korrik 2018, shpalli aktgjykim dënues ndaj të pandehurit F.T i cili sipas aktakuzës së Prokurorisë Themelorë në Ferizaj, akuzohet se ka ... Me shume
26/06/2018
Kryetari Hyseni pret në takim një delegacion nga Ministria e Jashtme e Norvegjisë
Ferizaj, 26 qershor 2018 – Kryetari i Gjykatës Themelore në Ferizaj Bashkim Hyseni, ka pritur sot në takim një delegacion të përfaqësuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Norvegjisë dhe Ambasadës Norvegjeze në Kosovë, të cilët kanë shprehur intere ... Me shume
22/06/2018
Paraburgim ndaj të dyshuarit për shantazh
Ferizaj – 22 qershor 2018 - Gjykata Themelore në Ferizaj, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, të evidentuar si: PP/II.nr.1253-6/18, të datë 22 qershor 2018 për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj të pandehurit L.A shtetas i R ... Me shume
19/06/2018
Paraburgim ndaj të dyshuarit për pjesëmarrje në rrahje dhe lëndim trupor
Ferizaj – 19 qershor 2018 - Gjykata Themelore në Ferizaj, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, të evidentuar si: PP/I.nr.97/18, të datë 18 qershor 2018 për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj të pandehurit A.A shtetas të Repub ... Me shume
18/06/2018
Paraburgim ndaj dy të dyshuarve për vrasje të rëndë
Ferizaj – 18 qershor 2018 - Gjykata Themelore në Ferizaj, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, të evidentuar si: PP/I.nr.97/18, të datë 16 qershor 2018 për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj të pandehurit D. Sh dhe M.M shteta ... Me shume
08/06/2018
Gjashtë (6) vjet e tetë (8) muaj burgim ndaj tre të pandehurve për vrasje të rëndë në tentativë dhe lëndim të lehtë trupor
Ferizaj, 8 qershor 2018 - Gjykata Themelore në Ferizaj, trupi gjykues i Departamentit për Krime të Rënda, sot 8 qershor 2018, shpalli aktgjykim dënues ndaj të pandehurit F.H i cili sipas aktakuzës së Prokurorisë Themelorë në Ferizaj, akuzohet se ka k ... Me shume
06/04/2018
Nëntëmbëdhjetë (19) vjet burgim ndaj F.D dhe F.Gj për vrasje të rëndë në shtytje dhe vrasje në tentativë
Ferizaj - 6 prill 2018 - Gjykata Themelore në Ferizaj, trupi gjykues i Departamentit për Krime të Rënda, sot 6 prill 2018, shpalli aktgjykim dënues ndaj të pandehurit F.D dhe F.Gj, të cilët sipas aktakuzës së Prokurorisë Themelorë në Ferizaj, akuzohe ... Me shume
04/04/2018
Njëmbëdhjetë (11) vjet burgim ndaj B.Sh, për veprën penale vjedhje grabitqare
Ferizaj, 4 prill 2018 - Gjykata Themelore në Ferizaj, trupi gjykues i Departamentit për Krime të Rënda, sot 4 prill 2018, shpalli aktgjykim dënues ndaj të pandehurit B.Sh, i cili sipas aktakuzës së Prokurorisë Themelorë në Ferizaj, akuzohet se ka kry ... Me shume
23/02/2018
Shtatë vjet e tre muaj burgim dhe 25.000 euro gjobë ndaj G.R, për krim të organizuar me narkotik
Ferizaj, 23 shkurt 2018 - Gjykata Themelore në Ferizaj, trupi gjykues i Departamentit për Krime të Rënda, sot 23 shkurt 2018, shpalli aktgjykim dënues ndaj të pandehurit G.R, i cili në bazë të aktakuzës së sipas aktakuzës së Prokurorisë Speciale të ... Me shume
16/02/2018
Falënderim i kryetarit Hyseni për rolin dhe kontributin e çmuar të gjyqtarit Agim Maliqi
Ferizaj, 16 shkurt 2018 - Gjykata Themelore në Ferizaj, ka organizuar takim lamtumirës për gjyqtarin e Departamenti të Krimeve të Rënda z.Agim Maliqi, i cili nga kjo pozitë është avancuar në pozitën e gjyqtar në Gjykatën Supreme të Kosovës. ... Me shume