06/04/2018
Nëntëmbëdhjetë (19) vjet burgim ndaj F.D dhe F.Gj për vrasje të rëndë në shtytje dhe vrasje në tentativë
Ferizaj - 6 prill 2018 - Gjykata Themelore në Ferizaj, trupi gjykues i Departamentit për Krime të Rënda, sot 6 prill 2018, shpalli aktgjykim dënues ndaj të pandehurit F.D dhe F.Gj, të cilët sipas aktakuzës së Prokurorisë Themelorë në Ferizaj, akuzohe ... Me shume
04/04/2018
Njëmbëdhjetë (11) vjet burgim ndaj B.Sh, për veprën penale vjedhje grabitqare
Ferizaj, 4 prill 2018 - Gjykata Themelore në Ferizaj, trupi gjykues i Departamentit për Krime të Rënda, sot 4 prill 2018, shpalli aktgjykim dënues ndaj të pandehurit B.Sh, i cili sipas aktakuzës së Prokurorisë Themelorë në Ferizaj, akuzohet se ka kry ... Me shume
23/02/2018
Shtatë vjet e tre muaj burgim dhe 25.000 euro gjobë ndaj G.R, për krim të organizuar me narkotik
Ferizaj, 23 shkurt 2018 - Gjykata Themelore në Ferizaj, trupi gjykues i Departamentit për Krime të Rënda, sot 23 shkurt 2018, shpalli aktgjykim dënues ndaj të pandehurit G.R, i cili në bazë të aktakuzës së sipas aktakuzës së Prokurorisë Speciale të ... Me shume
16/02/2018
Falënderim i kryetarit Hyseni për rolin dhe kontributin e çmuar të gjyqtarit Agim Maliqi
Ferizaj, 16 shkurt 2018 - Gjykata Themelore në Ferizaj, ka organizuar takim lamtumirës për gjyqtarin e Departamenti të Krimeve të Rënda z.Agim Maliqi, i cili nga kjo pozitë është avancuar në pozitën e gjyqtar në Gjykatën Supreme të Kosovës. ... Me shume
09/02/2018
Shtatë (7) vjet e gjashtë (6) muaj burgim ndaj Xh.S, për veprën penale grabitja
Gjykata Themelore në Ferizaj, trupi gjykues i Departamentit për Krime të Rënda, sot 9 shkurt 2018, shpalli aktgjykim dënues ndaj të pandehurit Xh.S, i cili sipas aktakuzës së Prokurorisë Themelorë në Ferizaj, akuzohet se ka kryer veprën penale “Grabi ... Me shume
29/01/2018
Pesë vjet e gjashtë muaj burgim dhe 25 mijë euro gjobë ndaj J.L dhe J.L1, për shpërlarje të parave
Gjykata Themelore në Ferizaj, trupi gjykues i Departamentit për Krime të Rënda, sot 29 janar 2018, shpalli aktgjykim dënues ndaj të pandehurit J.L dhe J.L1, të cilët sipas aktakuzës së Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës, akuzohen se në bas ... Me shume
23/01/2018
Diskutohet roli i Asamblesë së Kryetarëve të Gjykatave në fuqizimin e gjyqësorit
Kryesuesi i Asamblesë së Kryetarëve të Gjykatave z. Bashkim Hyseni, sot (e martë), ka pritur në takim një grup ekspertësh në vazhdën e aktiviteteve të Projektit të Binjakëzimit, "Forcimi i Efiçiencës, Përgjegjshmërisë dhe Transparencës së Sistemit Gj ... Me shume
17/01/2018
Diskutohet çështja e mbrojtjes më efektive të pyjeve në Komunën e Ferizajt
Ferizaj - 17 janar 2018 - Kryetari i Gjykatës Themelore në Ferizaj z. Bashkim Hyseni, sot (e martë) priti në takim pune z. Burim Bajrami - drejtor në Drejtorin e Bujqësisë dhe Pylltarisë. Gjatë këtij takimi u diskutua për çështjet e parandalimit të ... Me shume
29/12/2017
Gjashtë muaj burg me kusht, ndaj A.R, për veprën penale keqpërdorimi i pozitës
Ferizaj, 29 dhjetor 2017 - Gjykata Themelore në Ferizaj, trupi gjykues i Departamentit për Krime të Rënda, sot 29 dhjetor 2017, shpalli aktgjykim ndaj të pandehurit A.R, i cila në bazë të aktakuzës së Prokurorisë Themelore në Ferizaj, akuzohet se ka ... Me shume
29/12/2017
Përfunduan praktikën një vjeçare shtatëmbëdhjetë praktikantë në Gjykatën Themelore në Ferizaj
Ferizaj - 29 dhjetor 2017 - Kanë përfunduar praktikën një vjeçare shtatëmbëdhjetë (17) praktikantë në Gjykatën Themelore në Ferizaj. Praktikantët janë pritur nga kryetari i Gjykatës Themelore në Ferizaj z. Bashkim Hyseni, udhëheqësi i Departamentit p ... Me shume