29/11/2017
NJOFTIM
NJOFTIM OBAVESTANJE Ju njoftojmë se anulohet konkursi i datës 28/06/2017 i publikuar ne gazetën “Zëri” për: Pozitën: 1. Zyrtar për statistika..........1 (një) pozite ne Gjykatën Themelore Gjakove Anulimi behet me vendimin e KPMSHC te dat ... Me shume
19/05/2017
Bashkëpunëtorë Profesional
Bashkëpunëtorë Profesional ... Me shume
10/05/2017
Zyrtar Administrativ
Zyrtar Administrativ ... Me shume
10/05/2017
Zyrtar Ligjor
Zyrtar Ligjor ... Me shume
27/04/2017
Bashkëpunetor Profesional
Bashkëpunetor Profesional ... Me shume
27/04/2017
Bashkëpunetor Profesional
Bashkëpunetor Profesional ... Me shume
08/04/2016
Caktim paraburgimi
Ju njoftojmë se sot me dt. 08.04.2016 gjyqtari i procedurës paraprake Gëzim Pozhegu, ka caktuar masën e paraburgimit për 30 ditë ... Me shume
07/04/2016
Fillimi i shqyrtimit gjyqësor
Sot me datë 07.04.2016, në Gjykatën Themelore Gjakovë, filloi shqyrtimi gjyqësor në çështjen penale PKR. nr. 189/2015 ... Me shume
30/03/2016
Zyrtar Prokurimit
Zyrtar Prokurimit ... Me shume
30/03/2016
Zyrtar Certifikues
Komisioni ka bere përzgjedhjen e kandidatit me me shume pike te fituara, ku për pozitën Zyrtar Certifikues është përzgjedhur Arlind Haxhiavdyli. Kundër përzgjedhjes se kandidatëve, te gjithë kandidatet qe iu kanë nënshtruar intervistës dhe nuk ja ... Me shume
  • 2