19/02/2019
Caktohet masa e paraburgimit ndaj të pandehurit A.B. për lëndim të rënd trupor
Gjykata Themelore në Gjakovë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjakovës, duke i caktuar masën e paraburgimit prej tridhjetë (30) ditëve të pandehurit A.B.. ... Me shume
22/01/2019
Caktohet masa e paraburgimit ndaj të pandehurit B.V. për keqpërdorimi seksual
Gjykata Themelore në Gjakovë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjakovës, duke i caktuar masën e paraburgimit prej tridhjetë (30) ditëve të pandehurit B.V.. ... Me shume
16/01/2019
Njoftim
GJAKOVË – 14.01.2019 - Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjakovës, z.Vaton Durguti, ka pritur në takim Nick Hawkins dhe Sean Mcnale nga projekti për Fuqizimin e Sistemit të Drejtësisë në Kosovë (Strengthening The Justice System Of Kosovo) nga Ambasada ... Me shume
18/12/2018
Caktohet Masa e Paraburgimit Ndaj Të Pandehurit E.D. Për Vjedhje
Gjakovë, 17 dhjetor 2018 – Gjykata Themelore në Gjakovë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjakovës, duke i caktuar masën e paraburgimit prej tridhjetë (30) ditëve të pandehurit E.D.. ... Me shume
14/12/2018
Caktohet Masa e Arrestit Shtëpiak Ndaj Të Pandehurit B.M. Për Lëndim të Rëndë Trupor
Gjakovë, 13 dhjetor 2018 - Gjykata Themelore në Gjakovë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjakovës, duke i caktuar masën e arrestit shtëpiak prej tridhjetë (30) ditëve të pandehurit B.M.. ... Me shume
11/12/2018
Caktohet Masa e Paraburgimit Ndaj Të Pandehurve M.R. dhe A.B. Për Vepër Penale të Narkotikëve
Gjykata Themelore në Gjakovë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjakovës, duke i caktuar masën e paraburgimit prej tridhjetë (30) ditëve dy të pandehurve M.R. dhe A.B.. ... Me shume
04/12/2018
Aktgjykim Dënues Ndaj të Akuzuarit A.G. Për Vjedhje të Rëndë
Departamenti i Përgjithshëm i Gjykatës Themelore të Gjakovës i shqiptoi dënimin prej 2 (dy) vite e 9 (nëntë) muaj burgim efektiv të akuzuarit A.G., shtetas i Republikës së Shqipëris për një seri të vjedhjeve të rënda të kryera në objektet fetare në r ... Me shume
03/12/2018
Mbahet konferenca vjetore e gjyqtarëve
Të shtunën me datë 1 dhjetor 2018, në ambientet e “Hotel Emerald” në Prishtinë, Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka mbajtur Konferencën e Tetë Vjetore me temën: ‘’Për një gjyqësor të pavarur, efikas, transparent dhe llogaridhënës’’, e mbështetur nga Orga ... Me shume
10/08/2018
Komunikatë për Media
Sot me datë 10.08.2018, është vazhduar dhe përfunduar seanca dëgjimore për caktimin e masës së paraburgimit kundër pandehurit P.N. nga fshati Bitesh, Komuna e Gjakovë, për shkak të dyshimit të bazuar për kryerjen e veprave penale të vrasjes së rëndë ... Me shume
08/04/2016
Caktim paraburgimi
Ju njoftojmë se sot me dt. 08.04.2016 gjyqtari i procedurës paraprake Gëzim Pozhegu, ka caktuar masën e paraburgimit për 30 ditë ... Me shume
  • 2