Studentet e Universitetit Haxhi Zeka, vizitojnë Gjykatën e Apelit (5)
Një grup studentesh nga Fakulteti Juridik i Univeristetit “Haxhi Zeka’, vizituan të hënën me 16.12.2017 Gjykatën e Apelit të Kosovës. Juristet e ardhshëm dukagjinas, i priti kryetari i gjykatës z.Hasan Shala, i cili i njoftoj për misionin, punën dhe veprimtarinë e kësaj gjykate. Z.Shala iu përgjigj edhe interesimit të studentëve lidhur me numrin e gjyqtarëve, lëndëve si dhe procedurat në këtë institucion.
Buletini II (7)
Avokatet durrsak vizitojne Gjykatën e Apelit (8)
U.d. kryetarja e Gjykatës së Apelit Tonka Berishaj, në takim me avokatet nga Durrësi.
Takimi me kryetar të gjykatave (5)
U.d. kryetarja e Gjykatës së Apelit Tonka Berishaj, nikoqire e në një takim të përbashkët kryetarin e Gjykatës Supreme të Kosovës z. Fejzullah Hasani dhe kryetarët e gjashtë gjykatave themelore të Kosovës.
Cermonia e organizuar me rastin e pensionimit te gjyqtareve Fetije Sadiku, Vjollca Rizaj dhe b.p Sebahate Hoti (26)
Cermonia e organizuar me pensionimit të gjyqtareve të Departmentit Ekonomik, Fetije Sadiku, Vjollca Rizaj dhe bashkëpunëtores profesionale Sebahate Hoti
Zyrtaret e lartë Marijana Grandits dhe Andraz Zidar nga Univeristeti i Vjenes,dhurojnë libra për Gjykatën e Apelit (18)
Perurimi i biblotekes se gjykatës dhe promovimi i buletinit të praktikes gjyqësore (17)
Me 01.12.2015, në ambientet e Gjykatës së Apelit u bë perurimi i biblotekës dhe promovimi i buletinit të praktikes gjyqësore.
Palalti i Drejteise (16)
Pallati i Drejtesise
Mledhja e kolegjiumit të gjyqtarëve (20)
Mbledhja e parë e kolegjiumit të gjyatarëve te Gjykatës së Apelit, në Pallatin e Drejtësisë.
Gjyqtarët e rinjë (8)
Dita e parë e punes per 8 gjyqtaret e rinjë.
Vizita studentore (9)
Foto nga vizita e studentëve te Fakulteti Juridik të Universitetit "Hasan Prishtina" në Prishtinë.
Transferimi nga objekti i vjeter për në Pallatin e Drejtësisë (7)
Prishtinë- Hajvali, janar 2015
Praktikantet e Gjykatës se Apelit 2015 (5)
Praktika e organizuar se bashku me Qendren e Karrieres se Fakultetit Juridik të Univeristetit Publik te Prishtinës
Konferenca vjetore me gazetarë 2014 (7)
Fotografi nga konferenca vjetore tradicionale me gazetar.