Praktikantat e vitit 2018/19 (0)
Praktikantat e vitit 2018/19 (0)
Buletini Informativ nr.13 (0)
Buletini Informativ nr.11. (0)
Konferenca përmbyllëse për vitin 2017 (1)
Vizita e Ministrit të Drejtësisë dhe Kryesuesit të KGJK (1)
Vizita e Ministrit të Drejtësisë dhe Kryesuesit të KGJK (1)
Deklarata e Ministrit të Drejtësisë gjate vizites ne Gjykaten Themelore te Prizrenit (1)
"Jo rastësisht kam zgjedhur ta vizitojë këtë gjykatë si të parën jashtë Komunës së Prishtinës. Prezenca ime këtu sot tregon për përkrahjen që do ta ketë Gjykata Themelore e Prizrenit, por edhe tërë Gjyqësori në Republikën e Kosovës. Prej raportit të statistikave që kam parë del se Gjykata e Prizrenit është me efikasja."
Statistikat e prezantuara gjate konferences permbyllese te vitit 2017 (1)
Shqyrtimi i zbatiit të ri të Procedurës Penale (1)
Rritet komunikimi mes qytetarëve dhe gjykatës (1)
Gjykata Themelore e Prizrenit i ka hapur dyert e saj për të gjithë qytetarët e interesuar që dëshirojnë ta vizitojnë dhe të mësojnë më shumë për Gjykatën e tyre.
Buletini Informativ nr.5 (1)
Gjykata Themelore në Prizren, po vazhdon me publikimin peridoik të buletinit informativ. Jemi tejet të motivuar që këtë mjet të transparencës po vazhdojmë ta mbajmë gjallë dhe para jush po e sjellim edhe numrin e pestë të buletinit informativ “Gjykatë e Hapur''.
Niveli më i lartë i gjyqësorit së bashku për një bashkëpunim më të mirë (1)
Forumi i gjyqtareve dhe prokuroreve në takim me praktikantët e gjykatës dhe prokurorisë (1)
Gjykata dhe mediat (1)
Rritet komunikimi mes qytetarëve dhe gjykatës (1)
Fëmijët e Bilbliotekës Ndërkomunale të Prizrenit vizituan Gjykatën Themelore të Prizrenit, përmes aktivitetit ,,të luajmë duke mësuar, të mësojmë duke luajtur. (1)
Dy praktikantë ndihmojnë punën e Zyrës për Informim Publik në Gjykatën Themelore të Prizrenit (1)
Konferenca përmbyllëse për vitin 2015 (1)
Tridhjetë (30) praktikantë përfunduan praktikën njëvjeçare në Gjykatën Themelore të Prizrenit (1)
Vizitë Gjykatës Themelore të Prizrenit nga nxënësit e shkollave të mesme të organizuar nga Fondacioni ,,Atmosfera,, (1)
John Kosturos eksperti për komunikim e vizitoi Gjykatën Themelore në Prizren (1)
Ambasadorja e SHBA-së zonja Trejsi Xhejkobson e vizitoi Gjykatën Themelore të Prizrenit (1)
Gjykata Themelore e Prizrenit priti për vizitë nxënësit dhe arsimtarët e SHFMU ,,Mati Logoreci,, (1)
Marrveshje bashkpunimi në mes Gjykatës Themelore në Prizren dhe SHML Ekonomike ,,Ymer Prizreni,, në Prizren (1)
Për një gjykatë transparente dhe të përgjegjshme - Debat me qytetarët e Komunës së Dragashit (1)
Nxënësit e shkollës ,,Emin Duraku,, vizituan Gjykatën Themelore në Prizren (1)
Kryetari i Gjykatës Ymer Hoxha me Rektorin e Universitetit të Prizrenit Ramë Vataj pas nënshkrimit të memorandumit (1)