Delegacioni i Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe Gjykatës Themelore të Gjilanit, gjatë vizitës në Këshillin e Lartë të Drejtësisë së Shqipërisë (6)
Delegacioni i Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe Gjykatës Themelore të Gjilanit, gjatë vizitës në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor të Lezhës (6)
Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit Ramiz Azizi, ka dhënë një intervistë për portalin rajonipress (4)
Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit Ramiz Azizi, ka pritur një delegacion nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor të Lezhës (6)
Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit Ramiz Azizi, ka pritur në takim Dekanin e Fakultetit Ekonomik të Universitetit “Kadri Zeka” (4)
Kryetari Ramiz Azizi ka marr pjesë në punëtorin me temën “veprat penale që ndërlidhen me krime të urrejtjes” të organizuar nga Misioni i OSCE-së në Kosovë (4)
Kryetari Ramiz Azizi ka marr pjesë në punëtorin me temën “veprat penale që ndërlidhen me krime të urrejtjes” të organizuar nga Misioni i OSCE-së në Kosovë (4)
Kryetari Ramiz Azizi ka marr pjesë në punëtorin me temën “veprat penale kundër integritetit seksual” të organizuar nga Misioni i OSCE-së në Kosovë (5)
Kryetari Ramiz Azizi ka pritur në takim Drejtoreshën e Stacionit Policor në Gjilan, Elmina Mahmuti me bashkëpunëtorë (4)
Kryetari Ramiz Azizi ka pritur në takim Kryeprokurorin e Prokurorisë Themelore në Gjilan, Jetish Maloku me bashkëpunëtorë (5)
Kryetari Ramiz Azizi ka pritur në takim drejtuesit e Stacionit Policor në Gjilan (4)
Kryetari Ramiz Azizi ka pritur në takim zyrtarët nga Misioni i OSCE-së në Kosovë (4)
Kryetari Ramiz Azizi ka pritur në takim zyrtarët doganorë (4)
Kryetari Ramiz Azizi ka vizituar Degën e Gjykatës Themelore në Kamenicë (3)
Kryetari Ramiz Azizi ka vizituar Degën e Gjykatës Themelore në Viti (3)
Ushtruesi i Detyrës së Kryetarit të Gjykatës Themelore në Gjilan, Afrim Shala ka pritur në një takim Ministren e Drejtësisë, Dhurata Hoxha (7)
Ushtruesi i Detyrës së Kryetarit të Gjykatës Themelore në Gjilan, Afrim Shala ka pritur në një takim udhëheqësit e Organizatës Çohu (5)
Foto nga integrimi i gjyqtarëve dhe stafit administrative në sistemin e drejtësisë (5)
Ushtruesi i Detyrës së Kryetarit, Afrim Shala ka pritur në një takim lamtumirës Komandantin e LMT – së për regjionin e Gjilanit, Hakan Derican (3)
Foto nga vizita e delegacionit të Këshillit të Lartë të Drejtësisë së Shqipërisë në Gjykatën Themelore të Gjilanit (6)
Shefi i Departamentit të Përgjithshëm, Berat Spahiu pret në takim zyrtarë të USAID-it (4)
Foto me rastin e vizitës së Drejtorit të Misionit të USAID-it në Kosovë, James Hope (7)
Foto nga punëtoria e përbashkët e Gjykatës së Apelit me Gjykatat Themelore në Gjilan dhe Ferizaj (6)
Ushtruesi i Detyrës së Kryetarit, Afrim Shala gjatë takimit me zyrtarë të Këshillit Evropës në Kosovë (6)
Ushtruesi i Detyrës së Kryetarit, Afrim Shala gjatë takimit me një grup të studentëve të vitit të parë të Universitetit “Kadri Zeka”, në Gjilan (6)
Ushtruesi të Detyrës së Kryetarit, Afrim Shala pret në takim Ministren e Drejtësisë, Dhurata Hoxha (10)
Ushtruesi i Detyrës së Kryetarit mban ligjëratë për praktikantët (6)
Foto me rastin e pranimit të donacionit nga UNDP (5)
Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit, Mr. Sc. Zyhdi Haziri së bashku me kryetarët e gjykatave themelore në nivel të vendit, janë pritur në takim nga ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha (3)
Fotot janë realizuar nga aparati i Ministrisë së Drejtësisë.
Video: Konferenca përmbyllëse për vitin 2016 (0)
Foto nga konferenca përmbyllëse për vitin 2016 (4)
Kanë përfunduar 32 kandidatë praktikën në gjykatë (8)
Kryetari Zyhdi Haziri pret në takim lamtumirës Komandantin turk, Nënkolonel Mehmet Kaplan (3)
Mbahet tryeza me temë “Parimi i gjykimit fer” (11)
Kryetari Zyhdi Haziri ka pritur në një takim nxënësit e Shkollës Fillore “Nazim Hikmet” (4)
Tryeza me temë për një “Gjyqësor me Integritet” (5)
Foto nga takimi i Kryetarit të Gjykatës Themelore të Gjilanit, Zyhdi Haziri me kryetarin e Gjykatës së Lartë të Shqipërisë, Xhezair Zaganjori, Kryetarin e Gjykatës Supreme Fejzullah Hasani dhe Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi. (4)
Foto me rastin e pensionimit të gjyqtarit Ilmi Dalipi (3)
43 kandidatë përfundojnë praktikën gjyqësore në Gjykatën Themelore të Gjilanit (5)
Konferenca përmbyllëse për vitin 2015 (4)
Konferenca për media – Publikimi i raporti për periudhën Janar – Shtator 2015 (5)
Kryetari i Gjykatës Themelore në Gjilan, Zyhdi Haziri ka pritur në një takim Nënkolonel Mehmet Koplan - Komandant i KFOR-it i LMT –së për Komunë të Gjilanit dhe Parteshit (2)
Konferenca për media – Publikimi i raporti për periudhën Janar – Qershor 2015 (3)
Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit, Mr.sc. Zyhdi Haziri ka pritur një grup nxënësish nga Shkolla Fillore dhe e Mesme e Ulët “Nazim Hikmet” nga fshati Dobërçan Komuna e Gjilanit (3)
Kryetari i Gjykatës Themelore në Gjilan, Zyhdi Haziri ka pritur në një takim Toger Emrah Yıldırım - Komandant i KFOR-it i LMT –së për Komunë të Gjilanit dhe Parteshit (2)
Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit, Zyhdi Haziri ka pritur në një takim gjyqtarët porotë (3)
Konferenca për media me rastin e përmbylljes së vitit 2014 (4)
Konferenca e mbajtur me temë “Rishikimi, analizë dhe raportimi mbi procesin e arritur të punës së gjyqësorit gjatë vitit 2014 dhe angazhimet e planifikuara për vitin 2015” (4)
Kryetari i Gjykatës Themelore në Gjilan, Zyhdi Haziri ka pritur në një takim një delegacion nga Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan (2)
Kryetari i Gjykatës Themelore në Gjilan, Zyhdi Haziri ka pritur në një takim Toger Özgür Yıldırım - Komandant i KFOR-it i LMT –së për Komunë të Gjilanit dhe Parteshit (2)
Dhjetë praktikantë përfundojnë praktikën në Gjykatën Themelore të Gjilanit (1)
Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit, Zyhdi Haziri ka pritur në një takim krerët më të lartë të gjyqësorit (4)
Konferenca për media – Publikimi i raporti për periudhën Janar – Qershor 2014 (2)
Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit, Zyhdi Haziri ka pritur në takim Presidentin e Akademisë Drejtësisë së Turqisë, Yilmaz Akçil (5)
Takim i përbashkët i krerëve të Gjykatës Themelore të Gjilanit, Prokurorisë Themelore të Gjilanit dhe Drejtorisë së Policisë Rajonale të Gjilanit (3)
Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit, Zyhdi Haziri ka pritur në një takim Kryetarin e Gjykatës së Apelit, Sali Mekaj (3)
Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit, Zyhdi Haziri ka pritur në një takim gjyqtarin, Jim Haines (3)
Inaugurimi i objektit të renovuar të Degës së Gjykatës Themelore në Viti (2)