Foto nga vizita e nxënësve të Shkollës Fillore "Gjon Serreçi" në Gjykatën Themelore në Ferizaj (8)
Dy grupe të nxënësve të shkollës fillore “Gjon Serreçi” – Komuna e Ferizajt, vizituan të enjten Gjykatën Themelore në Ferizaj. Nxënësit u pritën nga Kadrije Goga – Lubishtani gjyqtare në Departamentin për të Mitur, Fitore Daci Krivanjeva – gjyqtare në Divizionin Penal dhe Administratori i kësaj gjykate Sejdi Sadik.
Foto nga vizita e nxënësve të Shkollës Fillore "Enver Topalli" në Gjykatën Themelore në Ferizaj (11)
Foto nga vizita e delegacionit nga Ministria e Jashtme e Norvegjisë (7)
Ferizaj, 26 qershor 2018 – Kryetari i Gjykatës Themelore në Ferizaj Bashkim Hyseni, ka pritur sot në takim një delegacion të përfaqësuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Norvegjisë dhe Ambasadës Norvegjeze në Kosovë, të cilët kanë shprehur interesimin e tyre që të njihen nga afër me progresin e arritur në implementimin e Projektit të Sistemit Informativ të Menaxhimit të Lëndëve (SMIL).
Foto me rastin e pensionimit te referentit Nijazi Haxhimusa (16)
Ferizaj 19.04.2018 - Ka arritur moshën e pensionimit referenti Nijazi Haxhimusa. Gjykata Themlore në Ferizaj me këtë rast i ka ndarë mirënjohje në shenjë falënderimi për kontributin shumëvjeçar në sistemin e drejtësisë.
Foto nga vizita e nxënësve të Shkollës Fillore "Jeronim De Rada" në Gjykatën Themelore në Ferizaj (20)
Foto nga takimi lamtumires me Gjyqtarin Agim Maliqi (14)
Gjykata Themelore në Ferizaj, ka organizuar takim lamtumirës për gjyqtarin e Departamenti të Krimeve të Rënda z.Agim Maliqi, i cili nga kjo pozitë është avancuar në pozitën e gjyqtar në Gjykatën Supreme të Kosovës.
Foto nga Tryeza me temën “Shkrimi dhe Arsyetimi i Vendimeve Gjyqësore – Format e Vendimeve Gjyqësore” (6)
Tryeza me temën “Shkrimi dhe Arsyetimi i Vendimeve Gjyqësore – Format e Vendimeve Gjyqësore”, organizuar nga Programi i USAID-it për Fuqizimin e Sistemit të Drejtësisë (JSSP), në Gjykatën Themelore në Ferizaj.
Foto nga vizita e kryesuesit të KGJK-së, z.Nehat Idrizi në Gjykatën Themelore në Ferizaj (3)
Foto nga vizita e nxënësve të Shkollës Fillore "Dardania" në Gj.Th.Ferizaj (15)
Për nderë të Ditës së Flamurit Kombëtar "28 Nëntor", një grup i nxënësve të shkollës fillore “Dardania” – fshati Rakaj – Komuna e Ferizajt, vizituan të hënën Gjykatën Themelore në Ferizaj. Nxënësit u pritën nga Kadrije Goga – Lubishtani gjyqtare në Departamentin për të Mitur dhe Alban Beqiri gjyqtar në Divizionin Civil.
Foto nga Takimi Vjetor i gjyqtarëve të Gjykatës Themelore në Ferizaj (5)
Foto nga takimi i Komisionit Administrativ të Gjykatës Themelore ne Ferizaj (6)
Foto nga Vizita Studimore në Gjyqësorin e Norvegjisë e kryetarit Hyseni (3)
Kryetari i Gjykatës Themelore në Ferizaj, z.Bashkim Hyseni, si pjesë e një delegacioni të institucioneve të drejtësisë, po qëndron në Vizitë Studimore në Gjyqësorin e Norvegjisë Sistemi për Menaxhimin Informativ të Lëndëve për Gjykata dhe Prokurori, e cila ka për qëllim mbështetjen e reformës gjyqësore në Ballkanin Perendimor.
Foto nga vizita e nxënësve të Shkollës Fillore "Jeronim De Rada" në Gj.Th.Ferizaj (16)
Foto të seancave gjyqësore (10)
Foto nga mbledhja e Kolegjiumit te Gjyqtarëve të Gjykatës Themelore në Ferizaj (7)
Foto nga takimi me gjyqtarët e Divizionit Civil të Gjykatës Themelore ne Ferizaj - Program i USAID për të Drejtat Pronësore (2)
Foto nga ligjerata për praktikantët e Gjykatës nga Agim Maliqi - Nënkryetar (3)
Nënkryetari Agim Maliqi, mban ligjëratë për praktikantët e gjykatës
Foto nga takimi i Komisionit Administrativ të Gjykatës Themelore në Ferizaj (3)
Foto nga vizita e ministres së Drejtësisë në Gjykatën Themelore në Ferizaj (11)
35 praktikantë përfundojnë punën vullnetare në Gjykatën Themelore në Ferizaj (4)
Gjyqtari Musa Konxheli, Pranon mirenjohje nga OJQ - AVONET, per kontributin e dhënë në rritjen e integritetit të gjyqësisë dhe krijimin e besimit tek sistemi i drejtësisë, (3)
Konferenca vjetore 2016 (5)
Gjykata Themelore e Ferizajt pushton institucionet e Kosovës në futboll (10)
Konferenca 2015 (6)
Gjykate Themelore Ferizaj (6)
Tryeza - Per një gjyqesor me integritet