Mundesi punesimi

Titulli Dega Statusi Afati i fundit Nr. i vendit te punes Shkarko
Gjykata e Apelit bazuar në Marrëveshjes ne mes te KGJK dhe UNDP shpall Konkurs Nr.09 /2018 Gjykata e Apelit open 22/10/2018 1 Konkursi
Rrezultatet e Intervistës pozita Referent i Lartë Gjykata Themelore Gjakovë Gjykata Themelore Gjakovë closed 19/10/2018 2 Kandidati i suksesshem
GJYKATA THEMELORE NË GJAKOVË shpall: Konkurs Nr.01/2018 Gjykata Themelore Gjakovë open 01/11/2018 1 Konkursi
Gjykata Themelore në Prishtinë shpallë:Konkurs Nr.04/2018 Gjykata Themelore Prishtinë open 01/11/2018 1 Konkursi
Sekretariati i Këshillit Gjyqësor të Kosovës në Prishtinë shpall:Konkurs Nr. 08/2018 Këshilli Gjyqësor i Kosovës open 01/11/2018 1 Konkursi
RENDITJA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE RENDITJA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE Zyrtar Ligjor/UNDP Gjykata e Apelit closed 15/10/2018 5 Kandidati i suksesshem
RENDITJA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE Gjykata Themelore në Prishtinë Zyrtar ligjor – Projekti UNDP Gjykata Themelore Prishtinë closed 11/10/2018 6 Kandidati i suksesshem
Gjykata Themelore në Pejë shpall:KONKURS Nr.6/2018 Gjykata Themelore Pejë open 22/10/2018 1 Konkursi
Gjykata Supreme e Republikës së Kosovës shpallë:KONKURS TË BRENDSHËM Nr. 09/2018 Gjykata Supreme open 12/10/2018 2 Konkursi
Njoftim për zgjatjen e afatit të konkursit 2/2018 Gjykata Themelore Prizren Gjykata Themelore Prizren open 09/10/2018 Konkursi