Mundesi punesimi

Titulli Dega Statusi Afati i fundit Nr. i vendit te punes Shkarko
GJYKATA THEMELORE E GJILANIT shpall:Konkurs Marrëveshje për Shërbime të Veçanta Nr. 01/2018 Gjykata Themelore Gjilan closed 25/01/2018 1 Kandidati i suksesshem
GJYKATA THEMELORE E MITROVICËS shpall: Konkurs Marrëveshje për Shërbime të Veçanta Nr. 02/2018 Gjykata Themelore Mitrovicë open 23/01/2018 4 Konkursi
Sekretariati i Këshillit Gjyqësor të Kosovës në Prishtinë shpall: Konkurs Marrëveshje për Shërbime të Veçanta Këshilli Gjyqësor i Kosovës open 19/01/2018 7 Konkursi
Sekretariati i Këshillit Gjyqësor i Kosovës shpall: Konkurs Nr. 01/2018 Këshilli Gjyqësor i Kosovës open 31/01/2018 5 Konkursi
GJYKATA THEMELORE MITROVICE shpall:Konkurs Nr. 1/2018 Gjykata Themelore Mitrovicë closed 19/01/2018 58 Kandidati i suksesshem
Dhoma e Posaqme e Gjykatës Supreme shpall renditjen përfundimtare pozita zyrtar ligjor Gjykata Supreme closed 29/12/2017 3 Kandidati i suksesshem
Gjykata e Apelit e Republikës së Kosovës shpall : Konkurs Nr. 15/2017 Gjykata e Apelit open 23/01/2018 35 Konkursi
Gjykata Themelore Prishtinë njofton për anulimin e konkursit pozita zyrtar për operativë dhe siguri Gjykata Themelore Prishtinë closed 28/12/2017 1 Kandidati i suksesshem
Gjykata Themelore në Gjakovë Shpall: Konkurs Nr. 06/2017 Gjykata Themelore Gjakovë open 05/01/2018 40 Konkursi
Gjykata Themelore në Prizren me degët Suharekë dhe Dragash shpallë konkursin për: Praktikant Vullnetar (pa pagesë) Gjykata Themelore Prizren open 04/01/2018 60 Konkursi