Mundesi punesimi

Titulli Dega Statusi Afati i fundit Nr. i vendit te punes Shkarko
KONKURS PËR GJYQTAR MBIKQYRËS PËR DEGËN NOVOBËRDE Dega në Novoberde open 01/02/2018 1 Konkursi
KONKURS PËR GJYQTAR MBIKQYRES PER DEGEN KAMENICE Dega në Kamenice open 09/01/2018 1 Konkursi
KONKURS PËR KRYETAR TË GJYKATËS THEMELORE NË GJILAN Gjykata Themelore Gjilan open 09/01/2018 1 Konkursi
ZGJATJA E AFATIT PËR KONKURS PËR KRYETAR TË GJYKATËS THEMELORE TË MITROVICËS EDHE SHTATË (7) DITË Gjykata Themelore Mitrovicë open 25/10/2017 1 Konkursi
KONKURS PËR KRYETAR TË GJYKATËS THEMELORE TË MITROVICËS Gjykata Themelore Mitrovicë open 18/10/2017 1 Konkursi
Listën me emrat e kandidatëve /gjyqtarë të cilët i plotësojnë kushtet për pozitën gjyqtar në Gjykatën e Apelit, sipas konkursit të brendshëm i shpallur me 04.07.2017-19.07.2017 Gjykata e Apelit closed 01/10/2017 5 Kandidati i suksesshem
Lista me emrat e kandidatëve /gjyqtarë të cilët i plotësojnë kushtet për pozitën gjyqtar në Gjykatën Supreme, sipas konkursit të brendshëm i shpallur me 25.05.2017-08.06.2017 Gjykata Supreme closed 27/09/2017 5 Kandidati i suksesshem
KONKURS TE BRENDSHËM PËR GJYQTARË- GJYKATA E APELIT Gjykata e Apelit open 19/07/2017 5 Konkursi
Lista përfundimtare e kandidateve për gjyqtarë në Gjykatat Themelore në Kosovë Këshilli Gjyqësor i Kosovës closed 03/07/2017 Kandidati i suksesshem
Lista e kandidateve dhe rezultatet e arritura në provimin për gjyqtarë ne testin me shkrim dhe intervistën me goje. Këshilli Gjyqësor i Kosovës closed 06/06/2017 61 Kandidati i suksesshem