Mundesi punesimi

Titulli Dega Statusi Afati i fundit Nr. i vendit te punes Shkarko
Lista me emrat e kandidatëve /gjyqtarë të cilët i plotësojnë kushtet për pozitën gjyqtar në Gjykatën Supreme, sipas konkursit të brendshëm i shpallur me 25.05.2017-08.06.2017 Gjykata Supreme closed 27/09/2017 5 Kandidati i suksesshem
KONKURS TE BRENDSHËM PËR GJYQTARË- GJYKATA E APELIT Gjykata e Apelit open 19/07/2017 5 Konkursi
Lista përfundimtare e kandidateve për gjyqtarë në Gjykatat Themelore në Kosovë Këshilli Gjyqësor i Kosovës closed 03/07/2017 Kandidati i suksesshem
Lista e kandidateve dhe rezultatet e arritura në provimin për gjyqtarë ne testin me shkrim dhe intervistën me goje. Këshilli Gjyqësor i Kosovës closed 06/06/2017 61 Kandidati i suksesshem
KONKURS TË BRENDSHËM PËR GJYQTARË GJYKATA SUPREME Gjykata Themelore Gjakovë open 08/06/2017 5 Konkursi
KONKURS TË BRENDSHËM PËR GJYQTARË GJYKATA SUPREME Gjykata Themelore Ferizaj open 08/06/2017 5 Konkursi
KONKURS TË BRENDSHËM PËR GJYQTARË GJYKATA SUPREME Gjykata Themelore Mitrovicë open 08/06/2017 5 Konkursi
KONKURS TË BRENDSHËM PËR GJYQTARË GJYKATA SUPREME Gjykata Themelore Gjilan open 08/06/2017 5 Konkursi
KONKURS TË BRENDSHËM PËR GJYQTARË GJYKATA SUPREME Gjykata Themelore Prizren open 08/06/2017 5 Konkursi
KONKURS TË BRENDSHËM PËR GJYQTARË GJYKATA SUPREME Gjykata Themelore Pejë open 08/06/2017 5 Konkursi