Mundesi punesimi

Titulli Dega Statusi Afati i fundit Nr. i vendit te punes Shkarko
KONKURS PËR KRYETAR TË GJYKATËS THEMELORE TË MITROVICËS Gjykata Themelore Mitrovicë open 20/01/2017 1 Konkursi
KONKURS PËR KRYETAR TË GJYKATËS SUPREME Gjykata Supreme open 07/01/2017 1 Konkursi
Lista e kandidatëve që kanë kaluar testin me shkrim dhe kanë plotësuar kushtet themelore për t’iu nënshtruar Procesit të vlerësimit të integritetit personal dhe intervistës me gojë Këshilli Gjyqësor i Kosovës closed 11/12/2016 Kandidati i suksesshem
KONKURS PËR KRYETAR TË GJYKATËS THEMELORE NË PRIZREN Gjykata Themelore Prizren closed 19/11/2016 1 Kandidati i suksesshem
KONKURS PËR KRYETAR TË GJYKATËS THEMELORE NË PRISHTINË Gjykata Themelore Prishtinë closed 19/11/2016 1 Kandidati i suksesshem
KONKURS PËR KRYETAR TË GJYKATËS THEMELORE NË FERIZAJ Gjykata Themelore Ferizaj closed 19/11/2016 1 Kandidati i suksesshem
KONKURS PËR KRYETAR TË GJYKATËS SË APELIT Gjykata e Apelit closed 19/11/2016 1 Kandidati i suksesshem
KONKURS PËR KRYETAR TË GJYKATËS THEMELORE NË GJILAN Gjykata Themelore Gjilan closed 19/11/2016 1 Kandidati i suksesshem
KONKURS PËR KRYETAR TË GJYKATËS THEMELORE NË GJAKOVË Gjykata Themelore Gjakovë closed 19/11/2016 1 Kandidati i suksesshem
KONKURS PËR GJYQTARE MBIKQYRES PER DEGEN SHTERPCE Dega në Shtërpcë open 19/11/2016 1 Konkursi