Mundesi punesimi

Titulli Dega Statusi Afati i fundit Nr. i vendit te punes Shkarko
KONKURS_Nr.08.2018_Për angazhim të përkohshëm_Zyrtar i teknologjisë informative një pozitë Gjykata Supreme open 09/07/2018 1 Konkursi
KONKURS-(Ri shpallje) Nr.07.2018 Për angazhim të përkohshëm Gjykata Supreme open 05/07/2018 1 n/a
Njoftim anulohet konkursi 07/2018 Dhoma e Posaqme e Gjykatës Supreme pozita Asistente Administrative Gjykata Supreme closed 28/06/2018 1 Kandidati i suksesshem
Gjykata Supreme e Republikës së Kosovës shpallë KONKURS Nr.07.2018 Për angazhim të përkohshëm Gjykata Supreme open 19/06/2018 1 Konkursi
Gjykata Supreme e Republikës së Kosovës shpall Konkurs Nr. 06/2018 Gjykata Supreme open 22/06/2018 7 Konkursi
Njoftimi i Kandidatëve të përzgjedhur për listën e Ngushtë-Gjykata Supreme Konkurs Nr.05/2018 Gjykata Supreme closed 24/04/2018 Kandidati i suksesshem
Njoftim për anulim i konkurseve me Nr 03 2018 dhe Nr 04 2018 Gjykata Supreme Gjykata Supreme closed 19/04/2018 Kandidati i suksesshem
Gjykatës Supreme dhe UNDP-së shpall konkurs: Konkurs Nr. 05/2018 Gjykata Supreme open 14/04/2018 1 Konkursi
Lista e Ngusht e Kandidatëve të përzgjedhur Dhoma e Posaqme e Gjykatës Supreme Pozita Zyrtar Ligjor Gjykata Supreme closed 29/03/2018 1 Kandidati i suksesshem
Gjykata Supreme e Republikës së Kosovës shpallë Konkurs Nr. 04/2018 Gjykata Supreme open 11/04/2018 1 Konkursi