Mundesi punesimi

Titulli Dega Statusi Afati i fundit Nr. i vendit te punes Shkarko
Rrezultatet e intervistës pozita Zyrtar Ligjor Gjykata e Apelit Gjykata e Apelit closed 30/10/2018 1 Kandidati i suksesshem
Gjykata e Apelit bazuar në Marrëveshjes ne mes te KGJK dhe UNDP shpall Konkurs Nr.09 /2018 Gjykata e Apelit open 22/10/2018 1 Konkursi
RENDITJA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE RENDITJA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE Zyrtar Ligjor/UNDP Gjykata e Apelit closed 15/10/2018 5 Kandidati i suksesshem
Gjykata e Apelit shpall Konkurs Nr.07 /2018 Gjykata e Apelit open 28/09/2018 5 Konkursi
Gjykata e Apelit Shpall Konkurs Publik për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta Gjykata e Apelit closed 05/08/2018 2 Kandidati i suksesshem
Gjykata e Apelit e Republikës së Kosovës shpall Konkurs Nr. 04/2018 Gjykata e Apelit closed 19/06/2018 15 Kandidati i suksesshem
GJYKATA E APELIT E KOSOVËS shpall:Konkurs Nr.03/2018 Gjykata e Apelit closed 07/04/2018 10 Kandidati i suksesshem
Gjykata e Apelit e Republikës së Kosovës shpall : Konkurs Nr. 15/2017 Gjykata e Apelit open 23/01/2018 35 Konkursi
GJYKATA E APELIT shpall :KONKURS Nr. 13/2017 Gjykata e Apelit closed 25/10/2017 2 Kandidati i suksesshem
Gjykata e Apelit të Republikës së Kosovës shpall: Konkurs Nr. 12/2017 Gjykata e Apelit closed 23/06/2017 5 Kandidati i suksesshem
  • 2