Mundesi punesimi

Titulli Dega Statusi Afati i fundit Nr. i vendit te punes Shkarko
Gjykata Temelore në Prishtinë\Dega në Gllogoc Shpallë:Konkurs Nr.01/2018 Dega në Gllogovc open 11/11/2018 Konkursi
Gjykata Themelore në Prishtinë shpall Konkurs Nr.05 2018 Gjykata Themelore Prishtinë open 08/11/2018 15 Konkursi
Gjykata Themelore në Prishtinë shpallë:Konkurs Nr.04/2018 Gjykata Themelore Prishtinë open 01/11/2018 1 Konkursi
RENDITJA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE Gjykata Themelore në Prishtinë Zyrtar ligjor – Projekti UNDP Gjykata Themelore Prishtinë closed 11/10/2018 6 Kandidati i suksesshem
RENDITJA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE Pozita Zyrtar ligjor Gjykata Themelore Prishtinë Gjykata Themelore Prishtinë closed 14/09/2018 16 Kandidati i suksesshem
RENDITJA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE Gjykata Themelore në Prishtinë Pozita Zyrtar për Operativë dhe Siguri Gjykata Themelore Prishtinë closed 08/09/2018 Kandidati i suksesshem
Gjykata Themelore në Prishtinë Lista e kandidatëve të cilet kanë kaluar testin me shkrim pozita Zyrtar Ligjor Gjykata Themelore Prishtinë closed 07/09/2018 Kandidati i suksesshem
Renditja përfundimtare e kandidatëve Gjykata Themelore në Prishtinë Zyrtar i Lartë për Bashkëpunim Profesional Gjykata Themelore Prishtinë closed 01/09/2018 24 Kandidati i suksesshem
RENDITJA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE Gjykata Themelore në Prishtinë Titulli i pozitës Projekti GIZ - Bashkëpuntor Profesional\Projekti GIZ Gjykata Themelore Prishtinë closed 24/08/2018 5 Kandidati i suksesshem
Lista e kandidatëve të cilët e kanë kaluar testin me shkrim për pozitën Zyrtar I lartë për bashkëpunim profesional në GJTH Prishtinë Gjykata Themelore Prishtinë closed 22/08/2018 Kandidati i suksesshem