Mundesi punesimi

Titulli Dega Statusi Afati i fundit Nr. i vendit te punes Shkarko
Themelore në Prizren shpall Konkurs Nr.01/2019 Gjykata Themelore Prizren open 25/01/2019 60 Konkursi
Rrezultatet e intervistës Pozita Zyrtar Certifikues Gjykata Themelore Prizren Gjykata Themelore Prizren closed 02/11/2018 1 Kandidati i suksesshem
Rrezultatet e intervistës Pozita Zyrtar i Lartë për Bashkëpunim Profesional Gjykata Themelore Prizren Dega Suharek Gjykata Themelore Prizren closed 26/10/2018 1 Kandidati i suksesshem
Rrezultatet e intervistës Pozita Zyrtar i Lartë për Bashkëpunim Profesional Gjykata Themelore Prizren Gjykata Themelore Prizren closed 26/10/2018 5 Kandidati i suksesshem
Njoftim për zgjatjen e afatit të konkursit 2/2018 Gjykata Themelore Prizren Gjykata Themelore Prizren open 09/10/2018 Konkursi
Gjykata Themelore në Prizren Shpall Konkurs Nr.02/2018 Gjykata Themelore Prizren open 01/10/2018 6 Konkursi
Rrezultatet e Intervistës Gjykata Themelore në Prizren\Dega në Dragash Konkursi Nr. 01/2018 pozita: Dorzues Gjykata Themelore Prizren closed 02/07/2018 1 Kandidati i suksesshem
Rrezultatet e Intervistës Gjykata Themelore në Prizren Konkursi Nr. 01/2018 pozita Mirëmbajtëse Higjijene Gjykata Themelore Prizren closed 22/06/2018 1 Kandidati i suksesshem
GJYKATA THEMELORE NË PRIZREN shpall:Konkurs Nr.01/2018 Gjykata Themelore Prizren open 06/06/2018 2 Konkursi
Gjykata Themelore në Prizren me degët Suharekë dhe Dragash shpallë konkursin për: Praktikant Vullnetar (pa pagesë) Gjykata Themelore Prizren open 04/01/2018 60 Konkursi