Mundesi punesimi

Titulli Dega Statusi Afati i fundit Nr. i vendit te punes Shkarko
Gjykata Themelore Mitrovicë shpall Konkurs Nr. 11 /2018 Gjykata Themelore Mitrovicë open 13/11/2018 1 Konkursi
Gjykata Themelore Mitrovicë shpall Konkursin Nr. 10 /2018 Gjykata Themelore Mitrovicë open 07/11/2018 5 Konkursi
Renditja përfundimtare e kandidatëve Gjykata Themelore në Mitrovicë Titulli i vendit të punës Referent i lart Gjykata Themelore Mitrovicë closed 24/08/2018 2 Kandidati i suksesshem
RENDITJA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE Gjykata Themelore në Mitrovicë - Dega Zubin Potok Referent i Lart Gjykata Themelore Mitrovicë closed 23/08/2018 2 Kandidati i suksesshem
RENDITJA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE Gjykata Themelore në Mitrovicë - Dega Skenderaj Titulli i vendit të punës Referent i Lart Gjykata Themelore Mitrovicë closed 23/08/2018 1 Kandidati i suksesshem
RENDITJA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE Gjykata Themelore në Mitrovicë-Dega Zubin Potok Potok Titulli i vendit të punës Arkivist Gjykata Themelore Mitrovicë closed 23/08/2018 1 Kandidati i suksesshem
Renditja përfundimtare e Kandidatëve Bashkëpuntor Profesional Gjykata Themelore MItrovicë Gjykata Themelore Mitrovicë closed 17/08/2018 1 Kandidati i suksesshem
Njoftim për anulimin e konkursit 09/2018 Gjykata Themelore Mitrovicë pozita Zyrtar të Informimit Gjykata Themelore Mitrovicë closed 15/08/2018 1 Kandidati i suksesshem
Njoftim për anulimin e konkursit 09/2018 Gjykata Themelore Mitrovicë Zyrtar për përkthime dhe Bashkpuntor Profesional Gjykata Themelore Mitrovicë closed 15/08/2018 2 Kandidati i suksesshem
Renditja përfundimtare e kandidatëve Konkursi 08/2018 Gjykata Themelore Mitrovicë Dega Leposaviq Pozita Roje Sigurimi Gjykata Themelore Mitrovicë closed 23/07/2018 2 Kandidati i suksesshem