Mundesi punesimi

Titulli Dega Statusi Afati i fundit Nr. i vendit te punes Shkarko
Gjykata Themelore në Gjakovë shpallë Konurs Nr.07/2018 Gjykata Themelore Gjakovë open 29/09/2018 2 Konkursi
Njoftim për anulimin e konkursit 05/2018 Gjykata Themelore Gjakovë Gjykata Themelore Gjakovë open 20/07/2018 3 Konkursi
Gjykata Themelore në Gjakove shpallë konkurs te jashtem Nr. 6 /2018 Zyrtar për Informim dhe Monitorim të Mediave_Recepsionist Gjykata Themelore Gjakovë closed 18/07/2018 Kandidati i suksesshem
Gjykata Themelore në Gjakovë shpallë konkurs (të brendshëm) Nr. 5 /2018 Gjykata Themelore Gjakovë open 11/07/2018 2 Konkursi
Gjykata Themelore Gjakovë shpall:Konkurs Nr. 04 /2018 Gjykata Themelore Gjakovë closed 22/05/2018 5 Kandidati i suksesshem
Gjykata Themelore në Gjakovë Rishpallë konkursin Nr.03/2018 Gjykata Themelore Gjakovë closed 25/05/2018 3 Kandidati i suksesshem
Njoftim për Anulimin e Konkursit 01/2018 Gjykata Themelore Gjakovë Gjykata Themelore Gjakovë closed 10/04/2018 1 Kandidati i suksesshem
Konkurs Nr.01/2018: Gjykata Themelore Gjakovë dega Malishevë Dega në Malishevë open 16/03/2018 Konkursi
Gjykata Themelore në Gjakovë Shpall: Konkurs Nr. 06/2017 Gjykata Themelore Gjakovë open 05/01/2018 40 Konkursi
Gjykata Themelore Gjakovë Rishpall:Konkurs NR.5/2017 Gjykata Themelore Gjakovë closed 04/08/2017 1 Kandidati i suksesshem