30/04/2018
Rendi i ditës për mbledhjën e 203 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 203 –të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 2 maj 2018 (e merkure) nga ora 14:00, në Sallën e Këshil ... Me shume
27/03/2018
Rendi i ditës për mbledhjën e 201 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhjen e 201 –të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 30 mars 2018 (e premte ) nga ora 13:30, në Sallën e Këshi ... Me shume
14/03/2018
Rendi i ditës për mbledhjën e 200 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 200 –të, Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 15 mars 2018 (e enjte ) nga ora 13:30, në Sallën e Këshillit ... Me shume
28/02/2018
Rendi i ditës për mbledhjën e 199 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës Thirret Mbledhja e 199 –të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 1 mars 2018 (e enjte ) nga ora 13:30, në Sallën e Këshil ... Me shume
14/02/2018
Rendi i ditës për mbledhjën e 198 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 198 –të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 15 shkurt 2018 (e enjte) nga ora 13:30, në Sallën e Këshillit ... Me shume
31/01/2018
Rendi i ditës për mbledhjën KGJK - KPK
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës Thirret mbledhja e përbashkët të Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe të Këshillit Prokurorial të Kosovës për datën 1shkurt 201 ... Me shume
18/01/2018
Rendi i ditës për mbledhjën e 197 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 197 –të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 19 janar 2018 (e premte) nga ora 14:00 në objektin e Sekret ... Me shume
27/12/2017
Rendi i ditës për mbledhjën e 196 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 196 –të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 27 dhjetor 2017 (e mërkure) nga ora 14:00 në objektin e Se ... Me shume
06/12/2017
Rendi i ditës për mbledhjën e 194 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mledhja e 194 –të e Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 7 dhjetor 2017 (e enjte) nga ora 13:30 në objektin e Sekreta ... Me shume
16/11/2017
Rendi i ditës për mbledhjën e 193 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 193 –të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 16 nëntor 2017 (e enjte) nga ora 13:30 në objektin e Sekr ... Me shume