02/12/2018
Rendi i ditës për mbledhjën e 208 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 208–të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 30 nëntor 2018 (E Premte) nga ora 13:30, në Sallën e Këshillit ... Me shume
23/10/2018
Rendi i ditës për mbledhjën e 207 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 207–të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 24 shtator 2018 (e mërkure) nga ora 13:30, në Sallën e Kës ... Me shume
12/09/2018
Rendi i ditës për mbledhjën e 206 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 206–të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 12 shtator 2018 (e merkure) nga ora 13:00, në Sallën e K ... Me shume
19/07/2018
Rendi i ditës për mbledhjën e 205 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 205–të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 20 korrik 2018 (e premte ) nga ora 13:30, në Sallën e Kës ... Me shume
30/05/2018
Rendi i ditës për mbledhjën e 204 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 204–të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 30 maj 2018 (e mërkure) nga ora 13:30, në Sallën e Këshillit G ... Me shume
30/04/2018
Rendi i ditës për mbledhjën e 203 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 203 –të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 2 maj 2018 (e merkure) nga ora 14:00, në Sallën e Këshil ... Me shume
27/03/2018
Rendi i ditës për mbledhjën e 201 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhjen e 201 –të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 30 mars 2018 (e premte ) nga ora 13:30, në Sallën e Këshi ... Me shume
14/03/2018
Rendi i ditës për mbledhjën e 200 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 200 –të, Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 15 mars 2018 (e enjte ) nga ora 13:30, në Sallën e Këshillit ... Me shume
28/02/2018
Rendi i ditës për mbledhjën e 199 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës Thirret Mbledhja e 199 –të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 1 mars 2018 (e enjte ) nga ora 13:30, në Sallën e Këshil ... Me shume
14/02/2018
Rendi i ditës për mbledhjën e 198 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 198 –të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 15 shkurt 2018 (e enjte) nga ora 13:30, në Sallën e Këshillit ... Me shume
  • 2