21/02/2019
Rendi i ditës për bledhjën e 214 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës Th ë rr a s Mbledhjen e 214–të, të Këshillit Gjyqësor të Kosovës për datën 21 shkurt 2019 (E Enjte) nga ora 13:00, në sallën e ... Me shume
13/02/2019
Rendi i ditës për bledhjën e 213 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 213–të, të Këshillit Gjyqësor të Kosovës për datën 14 shkurt 2019 (E Enjte) nga ora 13:30, në sallën e takime ... Me shume
21/01/2019
Rendi i ditës për mbledhjën KGJK - KPK
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës ftohet mbledhja e përbashkët e Këshillit Gjyqësor të Kosovë dhe Këshillit Prokurorial të Kosovës më 24 janar 2019 ora 14:30, në Sa ... Me shume
21/01/2019
Rendi i ditës për bledhjën e 211 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 211–të, të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 24 janar 2019 (E Enjte) nga ora 13:30, në Sallën e Këshill ... Me shume
10/01/2019
Rendi i ditës për bledhjën e 210 të KGJK-së
Në bazë të nenit 6 paragrafi 1 pika 1.5 të Rregullores për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës thirret mbledhja e 210–të të Këshillit Gjyqësor të Kosovë për datën 10 janar 2019 (E Enjte) nga ora 13:30, në Sallën e Këshillit G ... Me shume