26/05/2017
Procesi i Ndërmjetësimit kalon në duart e gjykatave pas vendimit të KGJK-së
PRISHTINË, 26.05.2017 - Pas vendimit të Kryesuesit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Nehat Idrizi, procesi i Ndërmjetësimit është një hap më afër vet qëndrueshmërisë, kështu duke sjell ndryshime pozitive për sistemin gjyqësor në Kosovë. ... Me shume
17/05/2017
Komunikat për media
Prishtinë, 16 maj 2017 - Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) dhe Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) kanë mbajtur një takim të përbashkët ku kanë pasur për shqyrtim Vendimin për caktimin e ushtruesit të detyrës së Drejtorit të Zyrës së Prokurorit D ... Me shume
11/05/2017
Projekti TIK/SMIL ka organizuar punëtori në temën ‘’Politikat dhe standardet e TIK-ut, nga 04 deri me 06 Maj 2017’’
Pjesëmarrës në këtë punëtori ishin Zyrtarët e TI nga KGJK/KPK, zyrtarët regjional të TI nga gjykatat dhe prokuroritë si dhe zyrtarët e BPU dhe ekipi i trajnimeve në regjionin e Ferizajt. ... Me shume
28/04/2017
Kryetarët e gjykatave themelore kërkojnë rritjen e numrit të gjyqtarëve
PRISHTINË, 27 prill 2017 - Është mbajtur takimi i njëqind e shtatëdhjetë e tetë i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit Nehat Idrizi.Gjatë këtij takimi, janë shqyrtuar raportet vjetore të punës për vitin 2016 të katër gjykata ... Me shume
27/04/2017
Njoftim
Komisioni për Rekrutimin e Gjyqtarëve të Gjykatave Themelore i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, e në pajtueshmëri me nenin 20. Paragrafi 1 dhe 2, nenit 22, nenit 23, të Rregullores për Rekrutimin, Provimin, Emërimin dhe Riemërimin e Gjyqtarëve, më datë ... Me shume
20/04/2017
Komunikatë për media
KGJK dhe Gjykatat – Angazhim për Ngritje të Transparencës Prishtinë, 20 prill 2017 - Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK-së), Nehat Idrizi, ka njoftuar sot, se gjykatat e Kosovës kanë arritur përparime të mëdha në zbatimin e publikimin e ... Me shume
13/04/2017
Kryesuesi Idrizi i jep mbështetje Gjykatës Themelore të Gjakovës dhe Prizrenit në punën e tyre
Gjakovë, 13 prill 2017 - Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Nehat Idrizi, gjatë ditës së djeshme ka vizituar Gjykatën Themelore të Gjakovës, për të parë nga afër punën e kësaj Gjykate. Në këtë takim ka marr pjesë edhe kryetari i Gjykat ... Me shume
12/04/2017
Plotësim i Njoftimit të datës 07.04.2017
Me qëllim që të eleminohen paqartësitë​ dhe të sqarohen dilemat, lidhur me testin me shkrim që do të mbahet me datën 22 dhe 23 prill, sipas njoftimit të bërë në uebfaqen e KGJK-së me datë 07.04.2017, Këshilli Gjyqësor i Kosovës lëshon këtë: ... Me shume
11/04/2017
Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit mes KGjK-së dhe Fakultetit Juridik në Prishtinë
Prishtinë, 11 prill 2017 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Nehat Idrizi dhe Dekani i Fakultetit Juridik, Haxhi Gashi, sot nënshkruan një memorandum bashkëpunimi për studentët të cilët do të vijojnë praktikën në sistemin gjyqësor të ... Me shume
11/04/2017
Në vitin 2016 Gjykatat Përmirësojnë Efikasitetin e Menaxhimit të Lëndëve
Prishtinë, 11 prill 2017 - Gjyqësori i Kosovës ka arritur progres substancial në vitin 2016 duke përmirësuar efikasitetin e punës gjyqësore me zvogëlimin e numrit të lëndëve të pazgjidhura për më shumë se 10%, përkundër një rritjeje ... Me shume