07/04/2017
Njoftim
Në bazë të dispozitës së nenit 17 të Rregullores (nr. 05/2016) për Rekrutimin, Provimin, Emërimin dhe Riemërimin e Gjyqtarëve, respektivisht, Vendimit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, KGJK.nr. 47/2017, të datës 06.03.2017, njoftoheni se me datën 22 ... Me shume
28/03/2017
Komunikatë për media
PRISHTINË, 28 mars 2017 - Është mbajtur takimi i njëqind e shtatëdhjetë e gjashtë i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit Nehat Idrizi. ... Me shume
23/03/2017
Projekti SMIL koordinon aktivitetet me donatorë
Prishtinë, 23 mars 2017 – Projekti SMIL (Sistemi për Menaxhimin Informativ të Lëndëve) në bashkëpunim me Këshillin Gjyqësor të Kosovës (KGJK) dhe Këshillin Prokurorial (KPK), mbajtën sot një takim pune me qëllim të koordinimit të donatorëve që janë d ... Me shume
16/03/2017
Komunikatë për media
Prishtinë, 16 mars 2017 - Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës Nehat Idrizi, ka pritur sot në një takim pune ish ambasadorin e Mbretërisë Norvegjeze në Kosovë, Jan Braathu i cili aktualisht është ambasadorë i Misionit të OSBE-së në Kosovë. Të pr ... Me shume
15/03/2017
Komunikatë për media
PRISHTINË, 15 mars 2017 - Është mbajtur takimi i njëqind e shtatëdhjetë e pestë (175) i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), i udhëhequr nga kryesuesi i Këshillit Gjyqësor, Nehat Idrizi.Gjatë këtij takimi anëtarët e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, ka ... Me shume
07/03/2017
KGjK i propozon Presidentit Thaqi emërimin e Enver Pecit për kryetarë të Gjykatë Supreme të Kosovës
Prishtinë, 6 mars 2017 - Është mbajtur takimi i radhës i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit z.Nehat Idrizi. ... Me shume
27/02/2017
Ftesë për media
PROGRAMI Hapja e Projektit të Binjakëzimit IPA 2014 “Fuqizimi i efikasitetit, llogaridhënies dhe transparencës së sistemit Gjyqësor dhe Prokurorial në Kosovë” ... Me shume
22/02/2017
Reagim ndaj artikullit ’’KGjK-ja kërkon edhe 70 gjyqtarë për kontestet biznesore’’
Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), reagon ndaj artikullit të përditshmes Kosova sot me titull ‘’KGjK-ja kërkon edhe 70 gjyqtarë për kontestet biznesore’’. Për hir të informimit të drejtë dhe të saktë të opinionit publik, reagojmë ndaj këtij shkrimi, ... Me shume
01/02/2017
Kryesuesi Idrizi u ofron mbështetje zyrtarëve për informim të gjykatave
Prishtinë, 1 shkurt 2017 - Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës Nehat Idrizi, ka pritur sot në një takim zyrtarët për informim të gjykatave themelore dhe atë të Gjykatës së Apelit. ... Me shume
24/01/2017
Komunikatë për media
Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), në mbledhjen e mbajtur me datë 23 janar 2017, pas vlerësimit të raportit të Komisionit Ad.Hoc dhe rekomandimit për pezullim të gjyqtares Safete Tolaj nga pozita e gjyqtares mbikëqyrëse në Gjykatën Themelore në Pejë ... Me shume