26/05/2016
Komunikatë për media
TIRANË, 26 maj 2016 – Në kuadër të rritjes së bashkëpunimit rajonal një delegacion i nivelit të lartë të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, kryesuar nga Kryesuesi i këtij Këshilli z. Nehat Idrizi, z. Fejzullah Hasani, Kryetar i Gjykatës Supreme, anëtarja ... Me shume
06/05/2016
Komunikatë për media
Berlin, 6 maj 2016 - Me ftesë të Ministrisë Federale Gjermane, një delegacion nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës, respektivisht Paneli i Lirimit me Kusht, i kryesuar nga Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z.Nehat Idrizi po qëndron për vizitë zy ... Me shume
20/04/2016
Komunikatë për media
PRISHTINË, 20 prill 2016 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), z. Nehat Idrizi, priti sot në takim Ministrin e Diasporës në Kosovë, z.Valon Murati me të cilin bisedoi për thellimin e bashkëpunimit në mes Këshillit Gjyqësor dhe Ministris ... Me shume
19/04/2016
Komunikatë për media
PRISHTINË, 19 prill 2015 - Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) pasi është vënë në dijeni se anëtari i vet z.Dragan Veljkoviq është kandidat për zgjedhjet e Kuvendit të Republikës së Serbisë, ka mbajtur sot takimin e jashtëzakonshëm për të shqyrtuar ç ... Me shume
29/03/2016
Turqia vazhdon mbështetjen për sistemin gjyqësor në Kosovë
PRISHTINË, 29 mars 2016 – Kryesuesi Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), z. Nehat Idrizi, sot ka pritur një delegacion nga Akademia e Drejtësisë së Republikës së Turqisë në përbërje prej gjashtëmbëdhjetë zyrtarëve të cilët janë në vizitë zyrtare në ... Me shume
20/03/2016
Sulmi ndaj Gjykatës Themelore është sulm ndaj drejtësisë
PRISHTINË, 20 mars 2016 – Këshilli Gjyqësori i Kosovës (KGjK) shpreh indinjatë të thellë për hedhjen me koktej molotovi në zyrat e Gjykatës Themelore – dega në Lipjan. ... Me shume
14/03/2016
Kryesuesi i KGJK z. Nehat Idrizi nis takimet me kryetarët e gjykatave
PRISHTINË, 14 mars 2016 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) z. Nehat Idrizi nis takimet me krerët e të gjitha gjykatave të Kosovës për t’u konsultuar për plotësimin e vendeve të lira të punës.Të pranishëm në takim ishin, kryetari i Gjy ... Me shume
11/03/2016
Njoftim për publik
Anulohet Konkursit nr. 12/2016 (konkurs i Brendshëm) shpallur me date 29 janar 2016 për pozitën; Koordinator i Njësisë për Evidencë Penale, bazuar në zbatim të nenit 27 paragrafi 1 dhe 4, të Ligjit nr. 03/L-149 për Shërbimin Civil të Republikës së ... Me shume
08/03/2016
z.Nehat Idrizi ka marrë detyrën e kryesuesit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës
Prishtinë – 8 mars 2016. Në një ceremoni të organizuar në ambientet e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), është mbajtur akti i pranim-dorëzimit të detyrës së kryesuesit, ku z.Enver Peci, kryesues i deritanishëm ka bërë dorëzimin e kësaj detyre te ... Me shume
07/03/2016
FTESË PËR MEDIA
Ju njoftoj se më datë 8 mars 2016, nesër ( e martë), në orën 10:00, në ambientet e Këshillit Gjyqësor të Kosovë, do të bëhet ceremonia e pranim- dorëzimit të detyrës së kryesuesit të KGJK-së z. Enver Peci. ... Me shume