02/03/2016
USAID mbështet Këshillin Gjyqësor të Kosovës
PRISHTINË, 3 mars 2016 – Kryesuesi Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) z. Enver Peci dhe kryesuesi i sapo zgjedhur z. Nehat Idrizi pritën Asistent Administratorin e USAID-it për Evropë dhe Euro-Azi z. Thomas O. Malia së bashku me drejtorin e USAID-i ... Me shume
24/02/2016
Njoftim
ANULOHET pozita:Dhoma e Posaçme e GJS Zyrtari i Lartë i publikuar në konkursin nr.13/2016 i datës 09.02.2016 në gazetën e përditshme ,,Zëri” ... Me shume
10/02/2016
Komunikatë për media
Nehat Idrizi zgjidhet kryesues i KGJK-së PRISHTINË, 10 shkurt 2016 - Është mbajtur takimi radhës së Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit z. Enver Peci ... Me shume
13/01/2016
FTESË PUBLIKE PËR QERAMARRJE
Sekretariati i Këshillit Gjyqësor i Kosovës njofton të gjithë të interesuarit se, kërkojmë objekt me qira për "Gjykatën Themelore në Prishtinë , dega Fushë Kosovë” Ritenderim 3, përmes procedurës së Ftesës Publike, të vlerësuar nga qeramarrësi si n ... Me shume
06/01/2016
FTESË PUBLIKE PËR QERAMARRJE
Sekretariati i Këshillit Gjyqësor i Kosovës njofton të gjithë të interesuarit se kërkojmë objekt me qira për Gjykatën Themelore Ferizaj, Ritenderim 3, përmes procedurës së Ftesës Publike, të vlerësuar nga qeramarrësi si në vijim: ... Me shume
24/12/2015
FTESË PUBLIKE PËR QERAMARRJE
FTESË PUBLIKE PËR QERAMARRJE Sekretariati i Këshillit Gjyqësor i Kosovës njofton të gjithë të interesuarit se kërkojmë objekt me qira për “Gjykatës Themelore në Prishtinë dega Fushe Kosovë” Ritenderim 1, përmes procedurës së Ftesës Publike, të v ... Me shume
21/12/2015
Këshilli Gjyqësor i Kosovës dënon ashpër aktin qyqar të djegies së veturave zyrtare
Këshilli Gjyqësor i Kosovës pas takimit që pati sot me Kryetarin e Gjykatës Themelore të Prishtinës, z. Hamdi Ibrahimi u njoftua më për së afërmi në lidhje me vënien e zjarrit veturës së Gjykatës Themelore në Prishtinë e cila ka qenë në përdorim nga ... Me shume
10/12/2015
FTESË PUBLIKE PËR QERAMARRJE
Sekretariati i Këshillit Gjyqësor i Kosovës njofton të gjithë të interesuarit se kërkojmë objekt me qira për “Gjykatësn Themelore në Prishtinë, dega Fushë Kosovë” Ritenderim 1, përmes procedurës së Ftesës Publike, të vlerësuar nga qeramarrësi si ... Me shume
05/12/2015
Konferenca e Pestë Vjetore e Këshillit Gjyqësor të Kosovës
Vlerësohet lartë puna e gjyqtarëve dhe prokurorëve. Kërkohet më shumë angazhim dhe vendosmëri në luftimin e kriminalitetit. ... Me shume
02/12/2015
FTESË PËR MEDIA
Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizon Konferencën e pestë (5) Vjetore Gjyqësore në Kosovë e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë. ... Me shume