14/03/2016
Kryesuesi i KGJK z. Nehat Idrizi nis takimet me kryetarët e gjykatave
PRISHTINË, 14 mars 2016 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) z. Nehat Idrizi nis takimet me krerët e të gjitha gjykatave të Kosovës për t’u konsultuar për plotësimin e vendeve të lira të punës.Të pranishëm në takim ishin, kryetari i Gjy ... Me shume
11/03/2016
Njoftim për publik
Anulohet Konkursit nr. 12/2016 (konkurs i Brendshëm) shpallur me date 29 janar 2016 për pozitën; Koordinator i Njësisë për Evidencë Penale, bazuar në zbatim të nenit 27 paragrafi 1 dhe 4, të Ligjit nr. 03/L-149 për Shërbimin Civil të Republikës së ... Me shume
08/03/2016
z.Nehat Idrizi ka marrë detyrën e kryesuesit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës
Prishtinë – 8 mars 2016. Në një ceremoni të organizuar në ambientet e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), është mbajtur akti i pranim-dorëzimit të detyrës së kryesuesit, ku z.Enver Peci, kryesues i deritanishëm ka bërë dorëzimin e kësaj detyre te ... Me shume
07/03/2016
FTESË PËR MEDIA
Ju njoftoj se më datë 8 mars 2016, nesër ( e martë), në orën 10:00, në ambientet e Këshillit Gjyqësor të Kosovë, do të bëhet ceremonia e pranim- dorëzimit të detyrës së kryesuesit të KGJK-së z. Enver Peci. ... Me shume
02/03/2016
USAID mbështet Këshillin Gjyqësor të Kosovës
PRISHTINË, 3 mars 2016 – Kryesuesi Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) z. Enver Peci dhe kryesuesi i sapo zgjedhur z. Nehat Idrizi pritën Asistent Administratorin e USAID-it për Evropë dhe Euro-Azi z. Thomas O. Malia së bashku me drejtorin e USAID-i ... Me shume
24/02/2016
Njoftim
ANULOHET pozita:Dhoma e Posaçme e GJS Zyrtari i Lartë i publikuar në konkursin nr.13/2016 i datës 09.02.2016 në gazetën e përditshme ,,Zëri” ... Me shume
10/02/2016
Komunikatë për media
Nehat Idrizi zgjidhet kryesues i KGJK-së PRISHTINË, 10 shkurt 2016 - Është mbajtur takimi radhës së Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit z. Enver Peci ... Me shume
13/01/2016
FTESË PUBLIKE PËR QERAMARRJE
Sekretariati i Këshillit Gjyqësor i Kosovës njofton të gjithë të interesuarit se, kërkojmë objekt me qira për "Gjykatën Themelore në Prishtinë , dega Fushë Kosovë” Ritenderim 3, përmes procedurës së Ftesës Publike, të vlerësuar nga qeramarrësi si n ... Me shume
06/01/2016
FTESË PUBLIKE PËR QERAMARRJE
Sekretariati i Këshillit Gjyqësor i Kosovës njofton të gjithë të interesuarit se kërkojmë objekt me qira për Gjykatën Themelore Ferizaj, Ritenderim 3, përmes procedurës së Ftesës Publike, të vlerësuar nga qeramarrësi si në vijim: ... Me shume
24/12/2015
FTESË PUBLIKE PËR QERAMARRJE
FTESË PUBLIKE PËR QERAMARRJE Sekretariati i Këshillit Gjyqësor i Kosovës njofton të gjithë të interesuarit se kërkojmë objekt me qira për “Gjykatës Themelore në Prishtinë dega Fushe Kosovë” Ritenderim 1, përmes procedurës së Ftesës Publike, të v ... Me shume