02/10/2015
Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z. Enver Peci, priti sot një delegacion të Odës së Avokatëve të kantonit të Vaudit të Zvicrës
Prishtinë, 02 tetor 2015 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z. Enver Peci, priti sot një delegacion të Odës së Avokatëve të kantonit të Vaudit të Zvicrës, i cili po qëndron në një vizitë zyrtare në Kosovë. ... Me shume
04/09/2015
REAGIM
Këshilli Gjyqësor i Kosovës, shpreh indinjatë të thellë lidhur me kërcënimin që i është bërë të mërkurën, nga ana e një qytetari, gjyqtarit Lutfi Shala. Këshilli konsideron se rastet e tilla janë të pa pranueshme dhe fton organet përgjegjëse që të ... Me shume
12/08/2015
Komunikatë
Instituti Gjyqësor i Kosovës (IGJK), në bashkëpunim me Programin për Sundim Efektiv të Ligjit (EROL) të USAID-it, sot kanë përuruar Doracakun e Procedurës Kontestimore dhe Procedurës Penale për gjyqtarë. ... Me shume
11/08/2015
KOMUNIKATË PËR MEDIA
Sipas propozimit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Presidentja e Republikës së Kosovës znj. Atifete Jahjaga emëroi dhjetë (10) gjyqtarë. Kandidatët e emëruar janë si në vijim: ... Me shume
10/08/2015
Gjykata e Apelit zgjedh Makifete Saliuken për anëtare të Këshillit Gjyqësor të Kosovës
Gjykata e Apelit më datën 5 gusht 2015, ka mbajtur takimin e kolegjiumit të gjyqtarëve të Gjykatës së Apelit për përzgjedhjen e anëtarit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës. Ky proces është zhvilluar konform Rregullores mbi Zgjedhjen e Anëtarëve të Kës ... Me shume
27/07/2015
KOMUNIKATË PËR MEDIA
PRISHTINË, 27 korrik 2015 - Është mbajtur takimi i radhës i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit z. Enver Peci. ... Me shume
21/07/2015
KOMUNIKATË PËR MEDIA
Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka pranuar njoftimin zyrtar nga Prokurori i Shtetit, për arrestimin e Kryetarit të Gjykatës se Apelit, z. Salih Mekaj. ... Me shume
15/06/2015
U mbajt dita e parë e “Samitit të Kosovës për të drejtën ndërkombëtare dhe të drejtat e njeriut 2015”
Prishtinë, 15 qershor 2015 – Sot është mbajtur dita e parë e “Samitit të Kosovës për të drejtën ndërkombëtare dhe të drejtat e njeriut 2015”, organizuar nga Gjykata Supreme e Kosovës dhe Instituti për Diplomaci Kulturore (ICD), në mbështetje edhe të ... Me shume
28/05/2015
Këshilli gjyqësor i kosovës u pranua si anëtar i rrjetit ballkanik dhe euro-mesdhetar të këshillave gjyqësorë.
Tiranë, 28 maj 2015 - Këshilli Gjyqësor i Kosovës u pranua si anëtar i Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë. Përfaqësuesit e Këshillave Gjyqësorë të shteteve anëtare të Rrjetit Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqës ... Me shume