24/01/2019
Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka mbajtur takimin e 211-të me radhë, nën kryesinë e Kryesuesit Nehat Idrizi.
Kryesuesi i KGjK, Idrizi, filloi takimin me shqyrtimin e ekstraktit të procesverbalit të takimit 209 dhe 210 të Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe me shqyrtimin e ekstraktit të procesverbalit të takimit të II-të, të Asamblesë së Kryetarëve të Gjykat ... Me shume
23/01/2019
“Drejtësia 2020” do t’i jap fund tranzicionit në sistemin e drejtësisë
Prishtinë, 23 janar 2019 – Përmbyllja e tranzicionit në sistemin e drejtësisë, avancimi i progresit dhe rikthimi i plotë i besimit të qytetarëve në shtetin ligjor ishin në fokus të diskutimit të sotëm të Agjendës së përbashkët “Drejtësia 2020”, Bordi ... Me shume
22/01/2019
FTESË PËR MEDIA
Të nderuar, Ju njoftojmë se nesër, 23 janar 2019, Bordi në kuadër të agjendës "Drejtësia 2020", do të mbaj konferencë për media. ... Me shume
21/01/2019
Emërohen 37 gjyqtarë të rinj
Prishtinë, 21 janar 2019 - Këshillit Gjyqësor të Kosovës, sot ju shtuan edhe 37 gjyqtarë të rinj.Në pajtim me propozimin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaqi, me dekret ka emëruar 37 gjyqtarë të rinj. ... Me shume
16/01/2019
Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës u takua me Kryesuesin e Këshillit Prokurorial
Prishtinë, 16 janar 2019 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z. Nehat Idrizi, ka takuar sot Kryesuesin e Këshillit Prokurorial, z. Bahri Hyseni. Në takim, të dy Kryesuesit kanë biseduar për zhvillimet e fundit dhe të përgjithshme në sistemin ... Me shume
11/01/2019
SQARIM
Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) shpreh keqardhjen që Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK), nuk e ka kuptuar drejtë Vendimin e KGJK-së NR. 001/2019, të datës 10 janar 2019 dhe si rezultat ka vazhduar bojkotin. ... Me shume
10/01/2019
Komunikatë
Prishtinë, 10 janar 2019 - Këshilli Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nën kryesinë e kryesuesit Nehat Idrizi ka mbajtur sot mbledhje të jashtëzakonshme në lidhje me qasjen e palëve në objektet e gjykatave të Republikës së Kosovës. ... Me shume
09/01/2019
FTESË
Ftoheni të merrni pjesë në takimin e jashtëzakonshëm të Këshillit Gjyqësor të Kosovës që do të mbahet me datë 10 janar 2019 (E Enjte) me fillim nga ora 13:30, në objektin e Sekretariatit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës në Prishtinë, Rr. “Luan Harad ... Me shume
09/01/2019
SQARIM
Trajtimi i çështjes së qasjes fizike të avokatëve mbrojtës në objektet e Gjykatave të Kosovës nga ana e Komisionit për Administrimin e Gjykatave të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, ka ardhur si rrjedhojë e kërkesës së ushtruesit të detyrës të Drejtorit ... Me shume
21/12/2018
Reagim
Këshilli Gjyqësor i Kosovës, shprehet i shqetësuar lidhur me deklaratat e deputetëve të publikuara në shtypin ditor me titull: "Deputetët reagojnë pas dënimit me 7 vjet burgim për 18 vjeçarin e komunitetit rom" ... Me shume