18/12/2018
Idrizi, pjesë e tryezës "Integriteti i sistemit të drejtësisë në luftimin e korrupsionit”
Prishtinë, 18 dhjetor 2018 - Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi, me ftesë të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) po merr pjesë në tryezën "Integriteti i sistemit të drejtësisë në luftimin e korrupsionit”. ... Me shume
12/12/2018
Mbahet takimi i radhës i Asamblesë së kryetarëve dhe gjyqtarëve mbikëqyrës
Prishtinë, 12 dhjetor 2018 – Është mbajtur sot takimi i radhës i Asamblesë së kryetarëve të gjykatave dhe gjyqtarëve mbikëqyrës nën udhëheqjen e kryesuesit Bashkim Hyseni - kryetar i Gjykatës Themelore në Ferizaj. ... Me shume
12/12/2018
Nehat Idrizi, pjesë e punëtorisë “Integriteti, Llogaridhënia dhe Efikasiteti i sistemit të drejtësisë - Nevoja për Vetting”
Prishtinë, 12 dhjetor 2018 – Në kuadër të Javës kundër Korrupsionit, sot u mbajt punëtoria e organizuar nga Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) lidhur me publikimin e raportit “Analizë e ‘kapjes’ së Policisë, Prokurorisë dhe Gjyqësorit nga politik ... Me shume
01/12/2018
Idrızı: të rıkthehet besımı ı qytetarëve në drejtësı
Prishtinë, 01.12.2018 - Konferenca e Tetë e Gjyqësorit e cila u mbajt sot, e organizuar nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK), dhe mbështetur nga Misioni i OSBE-së në Kosovë, mblodhi shumë gjyqtarë, prokurorë, avokatë dhe njerëz të tjerë të sistemit ... Me shume
30/11/2018
Filloi punimet Konferenca e Tetë Vjetore e Gjyqësorit të Republikës së Kosovës
Prishtinë, 01.12.2018- Ka filluar punimet Konferenca e Tetë Gjyqësore e Republikës së Kosovës, e cila mbështet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Misioni në Kosovë (OSBE). ... Me shume
23/11/2018
Ftesë për medıa
Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizon Konferencën e Tetë (8) Vjetore Gjyqësore në Kosovë e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë. ... Me shume
22/11/2018
Komunıkatë e përbashkët e kgjk-së, kpk-së dhe ambasadës së norvegjısë në prıshtınë
Prishtinë, 21 nëntor 2018 - Këshilli Gjyqësor, Këshilli Prokurorial i Kosovës dhe Ambasada e Norvegjisë kanë organizuar ceremoninë e përbashkët të përurimit të vënies në zbatim të Sistemit të Menaxhimit Informativ të Lëndëve (SMIL) në gjykatat dhe pr ... Me shume
21/11/2018
Takimi i fundit i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit
PRISHTINË, 21.11.2018 – Shefja e Misionit EULEX Alexandra Papadopoulou sot në mjediset e EULEX-it ishte nikoqire e takimit të fundit të Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit (BPSL). ... Me shume
24/10/2018
Komunikatë
Prishtinë, 24 tetor 2018 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z. Nehat Idrizi, ka thirrur sot mbledhjen e 207-të, të KGJK-së, të bazuar në Rregulloren për Organizimin dhe Veprimtarinë e Këshillit Gjyqësor të Kosovës. ... Me shume
19/10/2018
Kryesuesi Idrizi priti në takim ambasadoren e Suedisë në Kosovë
Kryesuesi i KGJK-së, z.Nehat Idrizi, priti në takim njoftues, ambasadoren e Suedisë në Kosovë, Karin Hernmarck Ahliny, të cilën e uroi në misionin e saj diplomatik në vend. ... Me shume