18/10/2018
U mbajt takım ı grupıt punues të projektıt tık-smıl
Prishtinë, 18 tetor 2018 – Në kuadër të zbatimit të Projektit të Sistemit për Menaxhim Informativ të Lëndëve (SMIL) sot është mbajtur takimi i Grupit Punues, në të cilin morën pjesë anëtarët e tij - gjyqtarë, prokurorë dhe stafi administrativ. ... Me shume
18/10/2018
Ambasadorja e Kroacisë shpreh gatishmërinë e bashkëpunimit me sistemin gjyqësor në Kosovë
Kryesuesi i KGJK-së, z.Nehat Idrizi, ka pritur sot në takimambasadoren e Republikës së Kroacisë në Kosovë, Znj. Marija Kapitanovic. Në këtë takim u diskutua rreth bashkëpunimit dhezgjerimit të partneritetit në mes të Republikës së Kroacisë dhe sistem ... Me shume
17/10/2018
Tryeza: “Rishikimi Funksional i Sistemit të Drejtësisë: Tranzicioni 2020”
Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z.Nehat Idrizi, morripjesë në tryezën e organizuar nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike, me temë diskutimi “Rishikimi Funksional i Sistemit të Drejtësisë: Tranzicioni 2020”. Kjo tryezë, ka për qëllim ... Me shume
03/10/2018
KGJK nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Rrjetin e Grave të Kosovës
Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka nënshkruar sot marrëveshje bashkëpunimi me Rrjetin e Grave të Kosovës (RRGK). Nënshkrimi u bë nga kryesuesi i KGJK-së, Nehat Idrizi dhe drejtoresha ekzekutive e RRGK-së, Igballe Rogova. ... Me shume
24/09/2018
Komunikatë për media
Me datë 17-20 Shtator 2018, me ftesë të Projektit të financuar nga Bashkimi Evropian “Sistemi Qendror i Evidencës Penale të Kosovës (NCCR)”, përfaqësues të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, kanë marrur pjesë në delegacion të Vizitës Studimore në Francë, ... Me shume
27/07/2018
KGJK mbështet Rrjetin e Grave të Kosovës
Prishtinë, 27 korrik 2018 - Kryesuesi i KGJK-së, z.Nehat Idrizi, priti në takim përfaqësueset e Rrjetit të Grave të Kosovës (RrGK) në krye me drejtoreshën ekzekutive të Rrjetit të Grave të Kosovës, Igballe Rogova. ... Me shume
19/07/2018
Lista përfundimtare (pas shqyrtimit të ankesave të kandidatëve) e të cilët do të vijojn me procedurat e vlerësimit të integritetit personal dhe aftësive profesionale
11/07/2018
Pezullohet greva e punëtorëve të sistemit të drejtësisë
Prishtinë, 11 korrik 2018 ... Me shume
05/07/2018
Lista e kandidatëve të cilët nuk e kanë kaluar testin me shkrim, të mbajtur me datën 30 qershor 2018 dhe me 01korrik 2018, nga lëmin Penale dhe Civile.
Lista e kandidatëve të cilët nuk e kanë kaluar testin me shkrim, të mbajtur me datën 30 qershor 2018 dhe me 01korrik 2018, nga lëmin Penale dhe Civile. ... Me shume
05/07/2018
Lista e kandidatëve të cilët e kanë kaluar me sukses testin me shkrim, të mbajtur me datën 30 qershor 2018 dhe me 01korrik 2018, nga lëmin Penale dhe Civile.
Lista e kandidatëve të cilët e kanë kaluar me sukses testin me shkrim, të mbajtur me datën 30 qershor 2018 dhe me 01korrik 2018, nga lëmin Penale dhe Civile. ... Me shume