25/05/2018
Kryesuesi i KGjK, Nehat Idrizi po qëndron në Këshillin e Lartë të Gjyqësorit të Portugalisë në përkrahje për reformat gjyqësore në shtetet e ballkanit perëndimor
Lisbonë, 25 maj 2018 – Kryesuesi i KGjK, Nehat Idrizi në kuadër të një vizite studimore të gjyqësorëve të shteteve të ballkanit perëndimor, po qëndron në Këshillin e Lartë të Gjyqësorit të Portugalisë në përkrahje për reformat gjyqësore në shtetet e ... Me shume
22/05/2018
Njoftim
Komisioni për Rekrutim i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, bazuar në neni 21 paragrafi 9 të Rregullores për Rekrutimin, Provimin, Emërimin dhe Riemërimin e Gjyqtarëve, ju bënë këtë: ... Me shume
16/05/2018
Një delegacion nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lezhë vizitoi sot KGjK
Prishtinë, 16 maj 2018 - Një delegacion nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lezhë, i kryesuar znj. Ornela Naqellari, kryetare Gjykate, z.Artan Hajredinaj, gjyqtar, z.Ilir Perdeta gjyqtar, z.Elis Kuçi, zëdhënës pranë KLD-së, si dhe pjesëtarë nga stafi admi ... Me shume
15/05/2018
Njoftim
Njoftohen të gjithë kandidatët e cekur në listën e bashkangjitur se kanë plotësuar kushtet themelore për t’iu nënshtruar testit kualifikues për Gjyqtar. Testi kualifikues do të mbahet me datën 26 maj 2018, në objektin e Akademisë së Kosovës për Sigur ... Me shume
14/05/2018
Anëtarët e KGjK-së kanë qëndruar për vizitë zyrtare në Itali
Anëtarët e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK) të udhëhequr nga kryesuesi, Nehat Idrizi, gjatë javës së kaluar kanë realizuar një vizitë zyrtare një javore në Këshillin e Lartë Gjyqësor në Itali. ... Me shume
04/05/2018
Krerët e sistemit gjyqësor dhe prokurorial kanë pritur në takim një delegacion të BE-së për liberalizim të vizave
Prishtinë, 04.05.2018 – Krerët e sistemit gjyqësor dhe prokurorial të Kosovës, kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi, kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Blerim Iufaj, kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, kryeprokur ... Me shume
27/04/2018
Calls for Proposals and Tenders
Supply of IT Equipment and Office Furniture for the NCCR at the Kosovo Judicial Council and Kosovo Courts ... Me shume
24/04/2018
Një gjyqësor i pavarur, profesional dhe i paanshëm përbën shtyllën kryesore të drejtësisë së çdo vendi
Në kuadër të përpjekjeve te gjyqësorit për të mbështetur edhe më tej gjyqtarët në fushën e etikës profesionale, Programi i USAID për Fuqizimin e Sistemit të Drejtësisë në Kosovë (JSSP) në bashkëpunim me Akademinë e Drejtësisë së Kosovës janë duke org ... Me shume
20/04/2018
Një delegacion nga KGjK vizitoi institucionet e sistemit të drejtësisë në Mal të Zi
Një delegacion nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), i kryesuar nga kryesuesi Nehat Idrizi me disa nga bashkëpunëtorët e tij, si Muhamet Rexha, Nenad Laziq, Manushe Karaqi, dhe Aishe Qorraj - Berisha kanë qëndruar sot në një vizitë zyrtare në Mal t ... Me shume
18/04/2018
Kryesuesi i KGJK, Nehat Idrizi po merr pjesë në takimin e Bordit Drejtues të Rrjetin Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë
Tiranë , 18 prill 2018 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (“KGJK”), Nehat Idrizi, po merr pjesë në takimin e Bordit Drejtues të Rrjetin Ballkanik dhe Euro-Mesdhetar të Këshillave Gjyqësorë, i cili po sot mbahet në Tiranë. ... Me shume